banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Win Eurasia Fuarına Yurt Dışından Büyük İlgi

Avrasya’nın lider sanayi fuarı WIN EURASIA,10-13 Kasım 2021 tarihlerinde tüm sektör profesyonellerini fiziki ve dijital ortamda yeniden bir araya getirecek.

Endüstri Güncel 20.08.2021, 14:00 Melike Kaya Bayram
125
Win Eurasia Fuarına Yurt Dışından Büyük İlgi

Hannover Fairs Turkey, 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenleyeceği ve İstanbul’da Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek WIN EURASIA’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da onlarca ülkeden endüstri profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.WIN EURASIA, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi buluşturacak.

WINEURASIA’YA YOĞUN İLGİ

Katılımcılarını “Endüstriyel Dönüşüm” temasıyla karşılamaya hazırlanan WIN EURASIA,hem ziyaretçiler hem de katılımcılardan yoğun talep görüyor. İki yıl aradan sonra İstanbul’da yapılacak ilk büyük endüstri buluşması olacak WIN EURASIA’yasadece Türkiye’den değil, yabancı satın almacılar da yoğun ilgi gösteriyor. Başta Avrupa ve Kuzey Afrika olmak üzere birçok yabancı ülkeden satın almacılar şimdiden B2B etkinliklerindeki yerlerini almaya başladı.

DİJİTAL VE FİZİKSEL FUAR İLK KEZ WINEURASIA’DA BİR ARADA OLACAK

Salgınla birlikte değişen iş yapış şekillerinin fuar ortamına taşındığı WIN EURASIA, bu yıl fiziki fuarın yanı sıra dijital ortamda da gerçekleşecek. Fiziksel ve dijital fuar ortamlarını tek bir fuarda buluşturacak hibrit fuar modelinin hayata geçirileceği fuar, seyahat edemeyecek sektör profesyonellerinin de WIN EURASIA’da yer almalarını sağlayacak.

Hannover Fairs Turkey, Haziran 2020’den itibaren hayata geçirdiği Connection Days dijital etkinlik platformuyla, pandemi nedeniyle fiziksel gerçekleştirilemeyen etkinlikleri dijital platforma taşımış;global iş birliği oluşturma ve yeni iş birliklerinin yaratılmasında fayda oluşturan etkinlikler düzenlemişti. Hannover Fairs Turkey, bu dijital etkinliklerden edindiği tecrübesini bu kez WIN EURASIA’ya yansıtmayı hedefliyor.

Dijital katılımcılar; sanal ortamda, fuar stantlarında sohbet fonksiyonları, birebir görüntülü görüşmeler ile satın alma yetkililerini ağırlama; ürünlerini 3 boyutlu sergileme imkânı bulacaklar. Dijital katılımcılar, fiziksel fuar ortamında da 5 m2’lik alanlarda fiziksel olarak yer alabilecekler. Konferansların da dijital ortama taşınacağı fuarda, konuşmacılar ister fuar alanında, isterlerse bulundukları yerden dijital sunum yapabilecekler.

Fiziksel olarak fuara katılamayacaklar için fuarın dijital ortama taşınmasının yanı sıra fiziksel fuar alanında alınan Covid-19 önlemleri WIN EURASIA’nın tercih edilmesinde etkili oluyor. Covid-19 önlemleri kapsamında özellikle girişte yoğunluk olmamasını sağlamak için ziyaretçi kayıtları sadece online olarak yapılabiliyor. Ayrıca Fuarın Mobil Uygulaması ile sıra beklemeden giriş, katılımcı stantları için uygulanacak kurallar, salonların kapasitelerinin sosyal mesafe kurallarına göre planlanması gibi pek çok uygulama hayata geçiriliyor.

AKSA’NIN ÇÖZÜM ORTAKLIĞI İLE JENERATÖR ÖZEL ALANI İLK KEZ WIN EURASIA’DA YER ALACAK!

Katılımcı ve ziyaretçilerine 360 derece imalat sanayiini tecrübe etmek için benzersiz bir fırsat sunmaya hazırlanan WIN EURASIA’da bu yıl ilk kez Jeneratör Özel Alanı da yer alacak. Aksa’nın çözüm ortaklığı ile oluşturulacak Jeneratör Özel Alanı’da ziyaretçiler jeneratörler ile ilgili en güncel bilgileri edinme ve yeni teknolojilerle tanışma fırsatı bulacaklar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@