banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Xylem İki Markasının Faaliyet Alanını Yeniden Yapılandırdı

Xylem, Lowara ile ticari binalar ve genel endüstriyel uygulamalarda, Goulds Water Technology ile ağır endüstriyel ve kamusal uygulamalarda hizmet verecek.

Endüstri Güncel 15.06.2022, 10:30 Melike Kaya Bayram
47
Xylem İki Markasının Faaliyet Alanını Yeniden Yapılandırdı

Hem temiz su hem de atık su uygulamalarında belediyeler, çeşitli endüstri segmentleri, ticari ve konut binauygulamaları başta olmak üzere 150'den fazla ülkede birçok sektörde en zorlu su sorunlarını çözmeye kendisi adamışküresel su teknolojisi şirketi Xylem, kilit pazar olarak gördüğü Türkiye’deki müşterilerine yüksek kaliteli ürünler, uygulama uzmanlığı, tasarım ve satış sonrası destek hizmeti sunuyor. Ülkemizdeki büyüme hedeflerinin bir parçası olarak varlığını güçlendirmeye yönelik hamlelerine devam eden şirket; Goulds Water Technology ve Lowara markalarını pazarda yeniden konumlandırdı. Bu kapsamda Lowara; genel endüstriyel uygulamalar ile konut ve ticari bina sistemlerine odaklanırken, Goulds Water Technology ise petrokimya, demir-çelik, madencilik gibi ağır endüstriyel ve kamusal uygulamalarda sektörün ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek. Şirket bu kararı ile Goulds Water Technology ve Lowara markalarının engin deneyim ve uzmanlıklarından daha fazla yararlanmayı ve Türkiye pazarındaki müşterilerinin zorlu su sorunlarına tam kapsamlı ve mükemmel çözümler sunmayı hedefliyor.

“Yeni yapılanmamızın bize çok büyük bir dinamizm getireceğine inanıyoruz”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Xylem Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bilgiç, “Goulds Water Technology markamızı 2019 yılında Türkiye pazarına sunduk. O tarihten beri de markanın ürünlerini müşterilerimizle buluşturuyoruz. Markamızın sahip olduğu geniş ürün portföyü ile kamusal su ve atık su projelerinde ve ağır endüstriyel uygulamalarda müşterilerimize kapsamlı hizmet sunuyoruz. Lowara markamızın ise Türkiye’de satış ve pazarlama faaliyetlerini uzun yıllardır Xylem Lowara Türkiye Distribütörü İlpa Su Teknolojileri Ticaret A.Ş.başarıyla yürütüyorve kurulu satış kanallarından Xylem Türkiye’nin de yakın desteğiyle daha da geliştirerek yürütmeye devam edecek. Lowara ürünleri Türkiye’de birçok büyük ticari bina projelerinde vegenel endüstri uygulamalarında yüksek memnuniyetle kullanılıyor. Xylem'in küresel liderliği ve kaynaklarının bütünleyici desteği ışığında yenilenen yapılanmamızın bize çok büyük bir dinamizm getireceğine ve alanında uzman güçlü bir ekiple müşterilerimize mükemmel hizmet vermemize olanak sağlayacağına gönülden inanıyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@