banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Yapı Sektörünün Türkiye’deki En Değerli Markası Kaleseramik Oldu

Kaleseramik, bir kez daha Türkiye'nin en değerli markaları arasında yer aldı.

Endüstri Güncel 16.06.2021, 13:35 Melike Kaya Bayram
486
Yapı Sektörünün Türkiye’deki En Değerli Markası Kaleseramik Oldu

Dünyanın bağımsız marka değerlendirme ve strateji danışmanlık şirketi Brand Finance, "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" raporunun bu yılki sonuçlarını açıkladı. Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla insan sağlığına duyarlı, sürdürülebilir, çevreci ve doğa dostu inovatif ürünleri ile sektörde ilkleri gerçekleştiren Kaleseramik, bir kez daha Türkiye'nin en değerli markaları arasındaki yerini korudu.

Zorlu pandemi koşullarına rağmen sıralamada bir sıra yukarı çıkarak, 87’nci sırada yer alan Kaleseramik, insanların evlerine kapandığı bu dönemde de yaşam alanları güzelleştirmeye devam etti. ‘Evin senin Dünyan, Dünyan senin Evin’ mottosundan hareketle #İyiBakDünyana diyen Kaleseramik, bu yılda da sürdürülebilir, çevreci ürünleri ile hem iç pazarda hem de yurt dışında istikrarlı büyümesini sürdürerek, Türkiye’nin en değerli markalarından biri oldu.

“KALESERAMİK, EN DEĞERLİ MARKALAR LİSTESİNDEKİ YERİNİ GELENEKSEL HALE GETİRDİ”

Kaleseramik’in Türkiye’nin en değerli markaları listesindeki varlığını artık geleneksel hale getirdiğini vurgulayan Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, şunları söyledi:
“Kaleseramik olarak, kurulduğumuz günden bu yana kendimizi sürekli geliştirerek, istikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. İnsanı odağına alan yenilikçi ve çevre dostu sürdürülebilir ürün ve projelerle bir yandan sektörün gelişimine öncülük ederken, diğer yandan da dünyaya ve geleceğimize sahip çıkıyoruz. Türkiye’de seramiğe adını veren bir marka olarak, ürettiğimiz ürünleri de iç pazarın yanı sıra dünyanın en büyük seramik üreticisi Çin dahil 80 ülkeye ihraç ediyoruz. Bugün de 64 yıllık bilgi, birikim ve tecrübemizin yanı sıra sahip olduğumuz Ar-Ge gücümüz ile küresel marka olma yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın da bu başarımızı bir kez daha tescil etmesi, bizlere bu yolda ekstra motivasyon sağlıyor. Bunda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kaleseramik olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da daha iyi bir dünya için üretmeye; ülkemize ve insanımıza değer katmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@