banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Yeni Plastik Ekonomisi İçin Tüm Paydaşlar Buluşuyor

Plastik için döngüsel bir ekonomi vizyonuyla her alanda değişimi hızlandırmak üzere, Uluslararası Yeni Plastik Ekonomisi Konferansı düzenleniyor.

Endüstri Güncel 02.02.2022, 15:45 02.02.2022, 12:59 Melike Kaya Bayram
505
Yeni Plastik Ekonomisi İçin Tüm Paydaşlar Buluşuyor

Türkiye’de ikinci kez döngüsel ekonomiyi derinlemesine ele alarak, ‘plastik kirliliğinin yaşanmadığı bir dünyanın mümkün olup olmadığına değil, bunu gerçekleştirmek ve sorumlu üretim-tüketim için birlikte neleryapılabileceğine odaklanacak olan Yeni Plastik Ekonomisi Konferansı 23 Şubat’ta gerçekleşecek.

YENİ PLASTİK EKONOMİSİ KONFERANSI’NDA NELER KONUŞULACAK?

Plastik azaltımı için sorumlu tüketimden, perakende ve tüketici ürünlerinde ambalaja,daha yeşil plastik üretimi ve biyoplastiklerden,sürdürülebilir ambalajın tüketici seçimindeki etkisine, teknoloji destekli döngüsel sistemlerden, E-ticaret ambalajında plastiklerin değişimine , markaların iddialı hedeflerine nasıl ulaşacağı ve davranış ve döngüsel iş dönüşümü için iyi uygulama örneklerinin masaya yatırılacağı bir konferans düzenliyor. Özel sektörden kamuya, akademiden sivil toplum kuruluşlarına kadar değişimde kilit rol oynayan tüm paydaşlar, yeni bir plastik ekonomisi için 23 Şubat 2022 tarihinde ‘online’ düzenlenecek konferansta buluşuyor.

TÜRKİYE’DEN VE DÜNYADAN PEK ÇOK ÖNE ÇIKAN İSİM YER ALACAK

Uluslararası gerçekleşecek konferansta Türkiye’den ve   dünyadan pek çok öne çıkan isimler yer alacak.İlham veren tasarım ve son teknolojiyi sürdürülebilir ambalajda birleştiren David Harding-Brown,Ambalaj sektörünü yapay zeka tutkusu ile döngüsel ekonomiye katan girişimci Dr. Katharina Eissing ,Sürdürülebilir ambalaj dönüşümünde öncü çevre aktivisti David Robert Newman,Çevre kirliliğine karşı okyanus savunucusu Frank Schweikert,Kaynağında plastik azaltma ile okyanuslara pozitif etki yaratıcısı Karsten Hirsch,Döngüsel ekonomiye küresel bakışı ile düşünce lideri John Holm,Plastik için döngüsel ekonomide yaratıcı içerik ve gönüllü taahhüt destekleyicisi Maël Arribas yer alıyor.

Konferansın ana sponsorları Korozo ve Siegwerk olurken,platin sponsoru Elif Plastik .

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için: https://surdurulebilirlik.com.tr/etkinlik/yeni-plastik-ekonomisi-2022/

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@