banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Yerli Simülasyon Devi Sanlab 15’inci Idef’21’e Katılacak

Türkiye’nin öncü simülatör üreticileri arasında yer alan SANLAB, dünyanın en büyük dört savunma sanayii fuarından biri olan 15’inci IDEF’21' e katılıcak.

Endüstri Güncel 06.08.2021, 10:00 Melike Kaya Bayram
499
Yerli Simülasyon Devi Sanlab 15’inci Idef’21’e Katılacak

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’a simülasyon geliştiren, “YÖK Sanal Laboratuvar Projesi” ile sanal deney simülasyonları çalışmasına devam eden SANLAB, 17 ila20 Ağustos 2021 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek IDEF’21’de savunma ve otomotiv sanayi alanlarında kullanılan gerçek zamanlı robotik teknolojik ürünleriyle yüzde yüz yerli bir firma olarak yerini alacak.

6DOF HAREKETLİ PLATFORMU’NUN FARKLI MODELLERİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARIYOR

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda düzenlenecek, Türk ve dünya savunma sanayiinin bir araya geleceği IDEF’21 hakkında açıklamalarda bulununan SANLAB Kurucu Ortağı Salih Kükrek; fuarın çok önemli iş birliklerine zemin hazırlayacağının altını çizdi. SANLAB olarak fuar boyunca savunma ve otomotiv sanayi alanlarında kullanılan gerçek zamanlı robotik teknolojilerini sergileyeceklerini söyleyen Kükrek, üretimini ve millileştirilmesini gerçekleştirdikleri 6 Eksenli Hareket Platformu’nun savunma sanayi için tasarlanmış SMotion-1500 6DOF, SMotion-1800 6DOF, SMotion-3000 6DOF hareketli platform modellerinin ve SMotion150-E2D Stabilizatör’ün katılımcılara tanıtılacağı bilgisini verdi.

2019 yılında düzenlenen fuarda 6DOF Hareketli Platform ile entegre tank simülatörlerinin uluslararası katılımcılardan yoğun ilgi gördüğüne dikkat çeken Kükrek, “IDEF’21 için de heyecanlıyız ve hazırız. Savunma sanayide aktif stabilizasyon sistemlerimiz ve Smotion Serisi Test Sistemleri’miz ASELSAN başta olmak üzere yerli savunma firmalarımız tarafından kullanıyor.Yerlileştirilmesini ve üretimini gerçekleştirdiğimiz özgün test ve simülatör sistemlerimizle, Türkiye’deki iş ortaklarımızın ürünlerinin tasarımdan prototipe ve seri imalata geçme süresini önemli ölçüde kısaltıyoruz. Geçmişte en büyük sorun yerli yüksek teknolojilere ve simülatörlere inanılmamasıydı ancak IDEF’21 gibi dünyaca önemli bulunan bir platformda bu ön yargıyı gerek savunma sanayide gerek otomotivde yerli girişimlerin ve ürünlerin başarısını göstererek yıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@