banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

DogGO Yatırım Aldı

DogGO Startup Burada üzerinden çıktığı Fonlama Kampanyasında 5,4 Milyon TL Yatırım Aldı.

Endüstri Yatırım 18.11.2022, 14:15 18.11.2022, 13:01 Melike Kaya Bayram
43
DogGO Yatırım Aldı

Türkiye’nin finans ve teknoloji alanında öncü, "doğru zamanda doğru şirketlere yatırım yapma" vizyonuyla hareket eden yatırım grubu Hedef Holding’in grup şirketlerinden İnfo Yatırım, dijital platformu Startup Burada ile sektördeki deneyimini “Kitle Fonlaması” alanına yansıtarak girişim ve projelere gelişim fırsatı yaratıyor. Startup Burada, 31 Ekim haftasında DogGO ile ikinci kitle fonlama kampanyasını gerçekleştirdi. 5,4 milyon TL yatırım bulma hedefiyle çıkılan ilk yatırım turunda DogGO; Hedef Portföy Yönetimi, Startup Burada GSYF,VeVentures, EGİAD Melek Yatırımcı Ağı melek yatırımcıları ve AngelEffect Melek Yatırımcı Ağı’nın üyesi nitelikli yatırımcı Sercan Alıcı gibi alanında başarılı isimlerin yanı sıraDogGO’ya çeşitli alanlarda danışmanlık desteği sağlayan veteriner, yazılımcı gibi partnerlerinden de yatırım aldı.

Kerem Özten: “İnandığımız girişimleri desteklemeye devam edeceğiz”

Kampanyayı değerlendiren Startup Burada Yatırım Komitesi Üyesi Kerem Özten, “E-garanti ile başarıyla sonuçlanan ilk kampanyamız sonrasında DogGO girişimini de platformumuzda yatırımcılarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Kampanya çok kısa bir sürede %120 fonlanarak 279 yatırımcı ile başarılı bir şekilde sonuçlandı. Ayrıca, girişimcilerin ailesi, arkadaşları, girişimin birlikte çalıştığı partnerleri, kullanıcıları, ekip üyelerinin de yatırıma dâhil olması ile birlikte girişim sermayesi yatırım fonları ve melek yatırımcılar gibi bir girişim yatırımının tüm paydaşlarını aynı platform ve kampanyada buluşturma hedefimizi gerçekleştirdik. DogGO’nun alınan yatırımlar ile birlikte hizmet ve servis çeşitliliğini artırarak yoluna çok daha emin adımlarla devam edeceğini umuyoruz. İnandığımız girişimleri desteklemeye ve yatırım süreçlerinde yanlarında olmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

“DogGO yatırım sonrası tüm pet ailelerine yönelik hizmet ve servislerini arttıracak”

Evcil hayvan ailelerine güvenli, kurumsal altyapılı ve takip edilebilir hizmetler sunmak ve tüm evcil hayvan ailelerinin her ihtiyacında ilk akla gelen hizmet olma hedefiyle 2018 yılında kurulan DogGO’nun kurucularından olan Mehmet Oğul Gürsoy, “Sahiplenmenin giderek arttığı bir dönemde, pet aileleri iş ve hayat yoğunlukları sebebiyle petlerinin ihtiyaçlarını gerektiği gibi karşılamakta zorlanıyorlar. Bu açıdan kullanıcılara güvenli, takip edilebilir, kurumsal hizmetler sunmak çok büyük önem arz ediyor. DogGO olarak bu hedefimizi, uygulamanın çıktığı 2019 yılından beri adım adım gerçekleştiriyoruz. Kuruluş döneminde KOSGEB Girişimci Desteği aldık. TÜBİTAK 1507 kapsamında yürüttüğümüz büyük veri kullanımı üzerine müşteri segmentasyonu ve otomatik eşleştirme sistemi projesiyle, yayında olan köpek gezdirme ve pet bakım hizmetimizin kalitesini daha da geliştirerek hizmet ve servis çeşitliliğini artırmak istiyoruz.  Şu anda İstanbul’da 9500 eğitimli Walker’ımız bulunuyor. Bugüne kadar 200.000’in üzerinde hizmet sağladık ve DogGO’nun kullanıcılarının geri bildirimlerine dayanarak edinilen veriye göre %97,7 oranında müşteri memnuniyetine ulaştık. Uygulamamızda 170.000’in üzerinde kullanıcı ve on binlerce pet profili kayıtlı. Ek olarak kurumsal firmalar ile çalışanlarına veya kullanıcılarına yönelik anlaşmalar yaparak tüm pet ailelerinin ihtiyaç anında DogGO’dan yararlanmasını sağlıyoruz” dedi.

DogGO, kullanıcılarının petlerine dair detaylı bir profil alarak uygulama sayesinde kolay hizmet talep edebilme ve takip özelliği, akıllı ve uygun eşleşme ve petinin tüm ihtiyaçlarına destek olabilen 7/24 müşteri hizmetleri sunuyor. DogGO, aldığı yatırım ile birlikte 2023 yılında İzmir ve Ankara açılımlarıyla beraber hizmet ürünlerini çeşitlendirmek, geliştirmek ve tüm pet ailelerinin, petleriyle alakalı veterinerlik hizmetleri, pet kuaför, pet taksi ve pet sigorta ihtiyaçlarına da cevap veren bir platform olmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@