banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Evreka, 2.2 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Evreka; Logo Ventures, Techone, TTGV ve Farklabs firmalarından 2.2 milyon dolar yatırım aldı.

Endüstri Yatırım 06.01.2022, 14:00 06.01.2022, 11:04 Melike Kaya Bayram
215
Evreka, 2.2 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Yazılım ve donanım yeniliklerini kullanarak entegre bir platform geliştirmenin yanı sıra daha sürdürülebilir ve dijital bir süreç yönetimi için dünyanın 20’den fazla ülkesinde atık yönetimi şirketleri, yerel yönetimler ve belediyeler ile iş birliği içinde çalışan Evreka, 2021 yılında gelirini üç katına çıkararak küresel çapta büyüme gerçekleştirdi.

Yeni başarılara imza attıklarını belirten Evreka CEO’su Umutcan Duman, atık yönetiminin her alanında optimizasyon ve kaynak yönetimi sorununu çözerek ürün yelpazelerini genişlettiklerini, müşterilerine ve işbirlikçilerine daha iyi çözümler sunmaya başladıkları belirterek; müşterilerin verimliliğinde yarattıkları artışın dünya çapında ürünlerine olan ilgiyi artırdığını ifade etti.

Evreka olarak uyguladıkları iş stratejileri ve uluslararası çapta atılan adımlar sonucunda, hedefi inovasyon odaklı yüksek teknoloji girişimi olan firmaların dikkatini çekmeyi başardıklarını söyleyen Duman; yaklaşık 2.2 milyon dolar miktarında yatırım aldıklarını açıklayarak “Logo Ventures, Techone, TTGV ve Farklabs tarafından yapılan yatırımla ileriye dönük amacımız sektördeki en başarılı atık yönetimi çözümleri sunan firma statüsünü kazanmak” dedi.

“ALDIĞIMIZ YATIRIMLA YURTDIŞINDA YENİ PAZARLARA AÇILACAĞIZ”

Evreka’nın geliştirdiği ileri teknoloji atık yönetimi çözümlerinin sektörde ilgi uyandırarak sürdürülebilirlik yolunda gerçekleştirmeyi planladığı özgün projelerin yatırım almasına katkı sağladığını belirten Duman,aldıkları yatırımın yurtdışında yeni pazarlara açılmak için itici bir güç olacağını söyledi.

Alınan yatırımla Evreka global anlamda pazar payını artırmaya devam ederek hedef ülkelerde yerel ofisler ve takımlar kurmayı hedefliyor. Duman,uluslararası platformda büyümeye ve Evreka’nın gücünü global düzeyde geliştirmeye verdiği önemi anlatarak, “Büyüyen ekibimizle Amerika, Singapur, Hollanda ile MENA ve APAC bölgelerinde bulunan kilit pazarlara daha da odaklanmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. Aynı zamanda partnerlik süreçlerinin katma değerli iş ortaklığı ağını genişleteceğini vurgulayan Duman, sürdürülebilirlik alanında yeni projelere imza atmayı amaçladıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@