banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

JYSK Türkiye'ye harika bir İskandinav teklifi sunuyor

Danimarka merkezli ev eşyası perakendecisi JYSK, Türkiye’deki ilk mağazalarını Mayıs 2023’te açmaya hazırlanıyor.

Endüstri Yatırım 05.04.2023, 12:00 Melike Kaya Bayram
331
JYSK Türkiye'ye harika bir İskandinav teklifi sunuyor

Danimarka merkezli ev eşyası perakendecisi JYSK, Türkiye’deki ilk mağazalarını Mayıs 2023’te açmaya hazırlanıyor. JYSK, 1979 yılında aile şirketi olarak kurulduğu günden itibaren misyon edindiği uyku ve yaşam alanlarında herkes için harika bir İskandinav teklifi sunma hedefini şimdi Türkiye’ye taşıyor.

Evini İskandinav “hygge” tarzında dekore etmek isteyenler ya da uyku kalitesini artırmak için yeni bir yatak arayışında olanlar, yakında yepyeni bir markayla tanışacaklar. Danimarkalı uyku ve yaşam ürünleri perakendecisi,  ilk mağazalarını 4 Mayıs’ta İstanbul’da Avrupa Yakasında açacak ve internet mağazasını www.JYSK.com.tr adresinde hizmete sunacak.

Romanya ve Bulgaristan’ın yanı sıra JYSK Türkiye’nin de Ülke Müdürü olan Alexandru Bratu, “Öncelikle 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Herkes gibi biz de destek olabilmek adına JYSK olarak, Türkiye ve Suriye’de depremden etkilenen bölgelere Kızılhaç ve Unicef aracılığı ile 2 milyon Danimarka kronu bağışında bulunduk.” dedi.

Bratu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de yapacağımız yatırım ile, müşterilerimizi gerçek İskandinav deneyimi sunan mağaza ve ürünlerle buluşturacağız. Ürün tasarımlarının yanı sıra; JYSK’ta alışveriş deneyimi de, harika ürünlere uygun fiyatlarla kolay bir şekilde  ulaşılmasını sağlayan İskandinav tarzını benimser. Daha küçük ve birbirine yakın konumlanacak olan mağazalarımız ile internet sitemizde, müşterilerimizin tüm kategorilerde iç ve dış mekan dekorasyon intiyaçlarını karşılamalarını sağlayacağız.”

Türkiyede’ki yeni mağazalar, müşterilerimize ilham veren ve kolay alışverişin yanı sıra keyifli bir deneyim sunmayı hedefleyen JYSK’un en güncel mağaza konsepti ile açılacak. Konsept, mağaza içi gezinmeyi ve ürünlere kolay erişimi mümkün kılarken; enerji tasarruflu aydınlatması ile ürünlerin daha dikkat çekici görünmesine ve açık kahverengi, ahşap görünümlü zemin dahil tüm mağazaya hakim olan nötr renkleri ile de yalın bir atmosfer oluşumuna olanak sağlıyor.

Mağaza konsepti ayrıca, mağaza içinde konumlandırdığı örnek odalar olan yemek odası, yatak odası ve yemek alanına sahip oturma odası ile müşterilerine daha fazla ilham vermeyi amaçlıyor. Örnek odalar, JYSK’un ürün yelpazesinin en yenileriyle ve mevcut JYSK trendlerinden esinlenerek dekore ediliyor. Böylelikle müşterilerine JYSK ürünleri ile yapılabilecek farklı dekorasyon fikirlerini İskandinav tarzı çerçevesinde sunuyor. 

Türkiye’de Uzun Vadeli Yatırım

Ülke müdürü Alexandru Bratu, JYSK’un Türkiye pazarına girmesi için mükemmel bir zamanlama olduğuna inanıyor.

“Küresel durum oldukça istikrarsız görünse de, uzun vadede Türkiye içinde yatırım yapmayı planlıyoruz. Daha önce başka ülkelerde yaptığımız açılışlarda da başka hiçbir uluslararası perakendecinin bu pazarlara girmediği zamanlar olmuştu. Aynı fırsatı şimdi Türkiye’de değerlendiriyoruz ve Türkiye’deki yatırım kararımızın gelecekteki başarısına inanıyoruz. Uzun vadeli yatırımlar İskandinav felsefemizin bir parçasıdır.”

Ülke Müdürü ayrıca, JYSK’un bir aile şirketi olmasının önemli bir güç olduğunu vurguluyor.

Bratu, “Bir aile şirketi olarak, çok hızlı ve esnek bir karar verme zincirine sahibiz. Bu özellik, müşterilerimize daha yakın olmamıza ve tüketici davranışlarındaki değişikliklere anında tepki verebilmemize olanak sağlıyor. İskandinav kökenlerimiz ve değerlerimiz, gelecekte pek çoğuna ihtiyaç duyacağımız yeni çalışanları işe alma ve eğitme sürecimizi de şekillendiriyor.” dedi.

İlk mağazalar 4 Mayıs’ta Torium AVM ve Oasis Cadde’de eş zamanlı açılacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@