banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Koza Halı Türkiye’de Satış Ağını Genişletiyor

Koza Halı, 8-10 Mart tarihlerinde Titanic Deluxe Golf Belek Otel’de tüm bayilerini ağırladı.

Endüstri Yatırım 15.03.2022, 09:44 Melike Kaya Bayram
186
Koza Halı Türkiye’de Satış Ağını Genişletiyor

Koza Halı, 60 yıla yakın tecrübesiyle hızlı ve istikrarlı büyümesini devam ettiriyor. Türkiye ve Dünya’nınen büyük dış mekan halı üreticilerinden biri olan Koza Halı, Türkiye yatırımını her yıl daha da artırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Belek’de düzenlediği bayi toplantısıyla, yıl sonu hedeflerini ve yeni koleksiyonlarını tanıtan firma; 750 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 27 adet yeni koleksiyona ait 300 yeni deseni bayileriyle paylaştı.

Dış mekan halılarda sektör liderleri arasında yer alan marka, geniş koleksiyonlarının yanı sıra özel desen tasarımlarıyla da adından söz ettiriyor. Transparan ve iyi üretim süreçleri ile dünyaya, doğaya ve insana saygı çerçevesinde yaratılan tasarımların yer aldığı koleksiyonlar ise müşterilerden tam not almaya devam ediyor.

KOZA HALI GENEL MÜDÜRÜ İBRAHİM CİNGİSİZ: ZORLU EKONOMİYE RAĞMEN, CİROMUZ VE İHRACATIMIZ ARTTI.

Cingisiz, başarılı geçen bayi toplantısında geçtiğimiz yıla oranla bağlantıyı %75 artıran Koza Halı’nın, 2022 hedefini revize ederek yıl sonuna kadar +%25’lik bir artış öngördüğünü sözlerine ekledi. Ülkemizin ve dünyanın mücadeleyle geçirdiğison 2 yılın olumsuzluklarının getirdiği yeni fırsatları doğru değerlendirdiklerinin altını çizen Cingisiz, önümüzdeki yıllarda yurtdışı yatırımlarının yanı sıra Türkiye yatırımlarını da hız kesmeden devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@