banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Mechsoft’tan Ses Getiren Amerika Yatırımı: Cloudoffıx

2008 yılından bu yana bilgi teknolojileri sektörünün en hızlı büyüyen firmalarından biri olan Mechsoft, Türk Bilişim Sektörü’ne yeni bir soluk getiriyor.

Endüstri Yatırım 09.12.2021, 15:00 Melike Kaya Bayram
498
Mechsoft’tan Ses Getiren Amerika Yatırımı: Cloudoffıx

“Müşterilerinin Güvenilir Dijital Danışmanı” olma mottosuyla yola çıkan Mechsoft, sunduğu çözümlerle sektörde ses getirmeye devam ediyor. Mechsoft, ana merkezi Amerika’da, Ar-Ge birimleri ise Türkiye’de bulunan, yatırımcısı olduğu CloudOffixplatformuyla satış, pazarlama, e-ticaret, faturalama ve insan kaynakları modüllerini entegre ederek firmalarda verimliliği en üst düzeye ulaştırmayı hedefliyor.

CloudOffix platformu özellikle firmaların en dinamik departmanları olan satış ve pazarlama birimleri için benzersiz çözümler sunuyor. İki departman arasında oluşabilecek iletişim problemlerini en aza indirmeyi hedefleyen bu platform, eski tip ERP ve CRM sistemlerinin hantal yapısını ortadan kaldırarak daha esnek ve özelleşebilen bir yapı sağlıyor. Okta Dijital Güvenilirlik Endeksi Raporu’na göre, şirketlerde satış ve pazarlama departmanlarının 80’den fazla uygulama kullandıkları belirtiliyor. Birbirleriyle entegre çalışmayan bazı programlar yoğun iletişim aksaklıklarına ve verimin düşmesine sebep oluyor. CloudOffix platformu ise, ayrı ayrı çalışan birçok farklı programı tek bir çatı altında buluşturuyor.

CloudOffix’in öne çıkan bir diğer avantajı, özelleştirmenin çok uzun sürdüğü ve bu sebeple adaptasyonun zor olduğu diğer sistemlerin aksine kullanıcı dostu bir yazılım sunuyor olması. Buna ek olarak platform, yüksek lisans maliyetlerini ortadan kaldıran “Eş Kullanıcı Lisansı” özelliğiyle de büyük bir fark yaratıyor. Kullanıcı sayısı yüksek olan firmalar için son derece avantajlı olan platform bu özelliğiyle sınırsız kullanıcı hakkı sağlıyor. Böylece, eski platformlar sebebiyle oluşabilecek dağınık müşteri verisi ve yüksek maliyet engellenmiş oluyor.

Mechsoft Yönetici Ortağı Gökhan Erdoğdu, CloudOffix platformuyla hizmet sundukları iş ortaklarına daha hızlı, daha verimli ve daha rekabetçi olabilme avantajı sağladıklarını vurguluyor. Farklı sektörlerin önde gelen firmalarıyla başarılı çalışmalar yürüttüklerini belirten Erdoğdu; “CloudOffix ile amacımız, firmalarda ihtiyaç duyulan onlarca farklı dijital müşteri deneyimi çözümlerini tek bir platformda doğuştan entegre olarak buluşturmak.” diye ekliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@