banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Ödeal, SaltPay’den 52 Milyon TL’lik Yatırım Aldı

Türkiye’nin önde gelen ödeme teknolojileri şirketi Ödeal, 2022’ye hızlı girerek ödeme çözümleri şirketi SaltPay’den 52 milyon TL’lik yatırım aldı.

Ödeal, SaltPay’den 52 Milyon TL’lik Yatırım Aldı

Türkiye’yi Cepte POS ile tanıştıran, lider elektronik ödeme şirketi Ödeal, hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Yatırım üstüne yatırım alan Ödeal, şimdi de, küçük ve orta ölçekli işletmelerin operasyonlarını daha iyi yönetmelerine ve büyütmelerine yardımcı olabilecek hızlı ve güvenli ödeme çözümleri sunan SaltPay’den 52 milyon TL’lik bir yatırım aldı. SaltPay, bu yatırımı ile, değeri 525 milyon TL’ye ulaşan Ödeal’ın 9,9’luk hissesinin sahibi oldu. Ödeal, tıpkı daha önce aldığı yatırım gibi bu yatırımın da tamamını büyümesini devam ettirmek için kullanacak.

Yatırımla ilgili bilgi veren Ödeal Kurucu Genel Müdürü Fevzi Göngör, “Son günlerde Türk firmalarının aldığı yatırımlar, Türk girişimcilerinin başarılarını ortaya koyuyor. Ödeal da sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz yıl bir yatırım almış ve bu yatırımı özellikle Ödeal API gibi şirketimizin yenilikçi ürünlerini geliştirmek üzere kullanmıştık. Göstermiş olduğumuz başarılar diğer yatırımcıların da dikkatini çekti ve SaltPay, şirketimizin yeni yatırımcısı oldu. Aldığımız bu yatırımı, Ödeal’ın yenilikçi ürün ve çözümleriyle adını global arenada duyurması açısından çok önemsiyoruz. Önümüzdeki dönemde uluslararası diğer yatırımcıların da talepleri olacaktır. Her zaman olduğu gibi aldığımız tüm fonları büyümemizi desteklemek, mevcut ve yeni ürünlerimizi geliştirmek için kullanacağız.” dedi.

ÖDEAL, 2021’DE YÜZDE 136 BÜYÜDÜ

2020 yılını yüzde 109’luk büyüme ile kapatan Ödeal, 2021 yılının 4. çeyreğinde işlem hacmini yüzde 136 artırarak, üç haneli büyüme trendini sürdürdü. Pandemi dönemi boyunca hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyüyen Ödeal, gelişen iş hacmi ile birlikte işlem adedinde de yüzde 276’lık büyüme yakaladı. 2021’in son çeyreğinde üye iş yeri sayısını yüzde 32 oranında artıran Ödeal, 2020 sonunda 40 bin olan üye iş yeri sayısını da 68 bine ulaştırdı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@