banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Sistem Global Danışmanlık, Kuantum Araştırma’ya yatırım yaptı

Sistem Global Danışmanlık, Kuantum Araştırma’ya yatırım yaparak bir takım hizmetlerle şirketlerin veri odaklı büyümesini destekleyecek.

Sistem Global Danışmanlık, Kuantum Araştırma’ya yatırım yaptı

Başta KOBİ’ler olmak üzere Türkiye’yi güçlendiren işletmelere büyüme odaklı profesyonel hizmetler sunan Sistem Global Danışmanlık, KuantumAraştırma’ya yatırım yaptı. Bu yatırımla, Kuantum Araştırma’nın yapay zekâ teknolojileri ile nöropazarlama gibi yenilikçi yöntemlere dayanan pazar araştırmaları, araştırma hizmetlerive diğer tüm veriye dayalı büyüme odaklı çalışmaları Sistem Global Danışmanlık’ın hizmet portföyüne dâhil oldu. Sistem Global Danışmanlıkbu yatırımla KOBİ’lerin özellikle yurtdışı pazarlama, global yatırımlar ve satış stratejilerini güçlendirerekbu açılardan da büyüme hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sistem Global Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karslıoğlu, “Sistem Global Danışmanlık olarak 27 senedir,katma değerli üretimi artırmaya yönelik hizmetlerimizle, başta KOBİ’ler olmak üzere yüzlerce şirkete yol arkadaşlığı yapıyoruz. İş süreçlerinin büyük ölçüde dijitale taşındığı ve yenilikçi teknolojilerin birçok sektörü dönüştürdüğü günümüzde, veri temelli çözümlemelere dayanan iş stratejilerininsağlıklı büyüme hedefleyen şirketler için önemi giderek artıyor.Kuantum Araştırma’ya yaptığımız yatırımlaportföyümüze eklediğimizveri temelli yeni hizmetlerimizinbu anlamda önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Sistem Global Danışmanlık’ın ekosisteminin,Kuantum Araştırma’nın da büyümesine katkı sağlayacağını görüyoruz. Ekosistemimize katma değer yaratacak teknoloji odaklı benzer yatırım ve iş birliklerine devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Kuantum Araştırma’nın Kurucusu ve AIPA (Yapay Zekâ Politikaları Derneği) Başkanı Volkan Kılıç ise, “Tüm dünyada ve ülkemizde rekabet koşulları her geçen gün daha zorlaşıyor. Şirketlerde karar vericiler, karmaşık birçok parametreyiaynı anda gözetmek durumunda kalıyor ve veriye dayalı pazarlama ve iş stratejilerine daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Kuantum Araştırma olarak veri yönetiminde liderlik kazanmak hedefiyle geliştirdiğimiz hizmetlerimiz, şirketlerin pazarlama stratejilerinin ve yeni iş modellerinin oluşturulmasında yol gösterici oluyor. Hizmetlerimizi danışmanlık hizmetleri ile entegre edip daha bütünsel bir bakış açısı ile hem daha geniş kitlelere ulaştırmak hem de katma değerini genişletmek amacıyla Sistem Global Danışmanlık ile kurduğumuz iş ortaklığısayesinde, Sistem Global Danışmanlık ekosistemindeki şirketlerin cirosal büyüme hedeflerine ve sürdürülebilir ticari sonuçlarınakatkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu iş birliğinin, B2B pazarda hayata geçirdiği veriye dayalı markalaşma çalışmalarıyla son yıllarda hızla büyüyen Kuantum Araştırma’nın ivmesini artıracağına inanıyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@