banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Türkiye'nin Lider Kapı Ve Pencere Sistemleri Üreticisi Yale Ailesine Katıldı

Lider geçiş çözümleri sağlayıcısı ve Yale'nin ana şirketi ASSA ABLOY,Türkiye'nin önde gelen kapı ve pencere sistemleri üreticisi VHS Plastik Metal'i satın aldı.

Endüstri Yatırım 16.11.2022, 12:30 Melike Kaya Bayram
133
Türkiye'nin Lider Kapı Ve Pencere Sistemleri Üreticisi Yale Ailesine Katıldı

Lider geçiş çözümleri sağlayıcısı ve Yale'nin ana şirketi ASSA ABLOY, kısa süre önce Türkiye'nin önde gelen kapı ve pencere sistemleri üreticisi VHS Plastik Metal'i (VHS) satın aldı.

VHS, Yale ile birlikte Türkiye'deki kapı ve pencere güvenlik ürünlerini geliştirmede önemli bir rol oynayacak ve uzun yıllardır yerel pazara gösterdiği bağlılığını daha da güçlendirecek. Ev güvenliği sektörünün liderlerinden biri olan Yale, tüm dünyada faaliyet gösteren ailesine VHS'nin bilgi birikimini ve deneyimini katacağına inanıyor.

Artık Yale ailesinin bir parçası olan VHS, Yale global markası tarafından da onaylı olacak. Böylece VHS, kendi görsel kimliğini ve markasını korurken tüm içeriklerine "Part of Yale" (Yale iştirakidir) ibaresi eklenecek.

Yale Türkiye Ülke Müdürü Hasan Mavuş, satın alma ile ilgili olarak "ASSA ABLOY Grubu’nun bir parçası olarak VHS'nin Yale ailesine katılmasından mutluluk duyuyoruz. Bu satın alma, Türkiye pazarındaki büyüme stratejimizde önemli bir adım olacak” diye belirtti.

VHS Genel Müdürü Osman Özer ise "VHS'nin genel müdürü olarak Yale Ailesine katılmaktan heyecan duyuyoruz. VHS olarak, bu anlaşmanın şirketin karlı bir şekilde büyümesini hızlandıracağına inanıyor ve ASSA ABLOY çatısı altında geçireceğimiz bu yeni dönemde yaşayacağımız deneyimleri sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

1997 yılında kurulan VHS, sektöre PVC kapı ve pencereler için kilit barelleri, basit havalandırma çözümleri ve kilitleme aksesuarları imalatı ile adım atmıştır. Kapı ve pencere sektöründeki yenilikler ve ilerlemelerle birlikte VHS, 1997'den beri yüksek performanslı ürün yelpazesini sürekli olarak genişletmeye devam etmiştir. Bugün VHS, Silivri'deki fabrikasında yaklaşık 440 personele istihdam sağlamaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@