banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Ali İnal En İyi 10 CIO Listesinde

Enerjisa Üretim Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş Genel Müdür Yardımcısı Ali İnal, bilişim dünyasının Oscar’ı olan IDC CIO Summit 2023 başarıya layık görüldü.

Enerji 18.05.2023, 11:30 Melike Kaya Bayram
63
Ali İnal En İyi 10 CIO Listesinde

Türkiye’nin öncü özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, bilişim dünyasında en iyilerin seçildiği “International Data Corporation (IDC)’de başarıya imza attı. Enerjisa Üretim Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş Genel Müdür Yardımcısı Ali İnal, sektörde önde gelen 40 teknoloji ürün ve hizmet sağlayıcı firmanın iş ortaklığı ile gerçekleşen, 400’den fazla üst düzey yöneticinin katıldığı zirvede En İyi 10 CIO” arasında gösterildi.

En iyi 10 CIO arasında yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Enerjisa Üretim Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş Genel Müdür Yardımcısı Ali İnal, “Günümüzde dijitalleşme, her sektör için kaçınılmaz bir olgu. Özellikle iş birimlerinin dijitalleşme yolculuğunda aktif olduğu dönüşümlerin daha başarılı olduğunu gözlemliyoruz. Enerjisa Üretim'de, Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş ekibi olarak yıllardır iş birimlerimizin aktif katılımı ve şekillendirmesiyle yürüttüğümüz çalışmalarımızda çok önemli yol kat ettik ve organizasyonumuzu farklılaştırmayı başardık. IDC gibi bilgi teknolojileri ve dijitalleşme alanında lider bir kurum tarafından, IDC CIO Awards 2023 kapsamında bu çalışmaların değerlendirilmesi ve taçlandırılması bizleri çok mutlu etti. Sektörün değişen ihtiyaç ve trendlerine göre dijitalleşme yolumuzu çizmeye ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@