banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Aydem Yenilenebilir Enerji’ye Uluslararası İş Güvenliği Üstün Başarı Ödülü

British Safety Council’ın düzenlediği Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri’nde Aydem Yenilenebilir Enerji, en üst derece olan “Üstün Başarı”ödülüne layık görüldü.

Enerji 24.05.2023, 12:00 Melike Kaya Bayram
22
Aydem Yenilenebilir Enerji’ye Uluslararası İş Güvenliği Üstün Başarı Ödülü

İş sağlığı ve güvenliği konusunda dünyanın en saygın kurumlarından olan, İngiltere merkezli British Safety Council’ın her yıl düzenlediği Uluslararası İş Güvenliği Ödül Töreni, Londra’da gerçekleştirildi. Aydem Yenilenebilir Enerji, ilk kez katıldığı Uluslararası İş Güvenliği Ödül değerlendirmesinde 51 puan ile en yüksek seviye olan “Üstün Başarı” derecesini elde etti. Ülkemizden 250’yi aşkın şirketin katıldığı organizasyonda Aydem Yenilenebilir Enerji, Türkiye’de enerji sektöründe “Üstün Başarı” ödülü alan tek şirket oldu.

Londra’da düzenlenen törende şirket adına ödül, Aydem Enerji SEÇ ve Sürdürülebilirlik Grup Direktörü Cem Çelebi’ye takdim edildi. Çelebi, “Sürdürülebilir ve güvenli bir gelecek için, ‘Önce insan’ mottosuyla hareket ediyor, faaliyetlerimizin sağlık, emniyet ve refah kriterlerine uygun olarak hayata geçmesi için çalışmalarımıza odaklanıyoruz. Çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığı için riskleri minimize etmeyi hedefleyen bir yaklaşımla ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’ni uyguluyoruz. Bu bakış açımız ve beraberindeki faaliyetlerimizle ilk kez katıldığımız British Safety Council’ın Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri’nde ‘Üstün Başarı’ ödülü aldığımız için son derece gururluyuz. Bu alandaki başarılarımızın devam etmesi adına ekip olarak daha da gayret göstereceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@