banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Çocuklar Dünyayı “Güneş Enerjisi” İle Kurtaracak

Solarçatı, çocukların güneş enerjisine bakış açılarını resmettikleri bir resim yarışması ile bilinçlendirme üzerine bir etkinliğe daha imza atıyor.

Enerji 22.02.2022, 09:05 Melike Kaya Bayram
246
Çocuklar Dünyayı “Güneş Enerjisi” İle Kurtaracak

Güneş panelleri kurulumu ile dünyayı daha yaşanabilir bir hale getirmek üzere hanelere, ev’lere, villalara, otellere ve işletmelere çatı üstü güneş enerjisi santralleri kuran “Solarçatı”, çocukların güneş enerjisine bakış açılarını resmettikleri bir resim yarışması ile bilinçlendirme üzerine bir etkinliğe daha imza atıyor.Solarçatı, ilkokul öğrencilerinin güneş enerjisine ilgisini çekmek için bir çocuk resim yarışması düzenliyor. Resim kabulleri 3 Şubat – 24 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olan yarışma Türkiye genelinde katılım imkanı ile gerçekleşek veresimlerin ana teması ise “Solarçatı ve Güneş Enerjisi” olacak.

Katılımcıların resimleri şirketten bağımsız 3 ayrı jüri tarafından değerlendirilecek ve 1 Mart 2022 tarihinde açıklanacak. Yarışma kapsamında yarışmaya katılan her bir öğrenciye bir adet boyama kitabı hediye edilecek. Yarışma sonuçlarında kazanan ilk üç öğrenci ise hediyeler ile ödüllendirilecek.

Güneş enerjisinin dünyamıza sağlayacağı iyiliği teşvik etmek üzere düzenlenen bu yarışmanın hediyelerine gelecek olur isek; jüri değerlendirmesi ile birinciye; SamsungGalaxyTab A 2.0Ghz 2Gb 32Gb LTE 8" Android Tablet, ikinciye; Kırtasiye Setive üçüncüye ise; Okul Çantası ve Okuma Kitabı hediye edilecek.

Yarışmanın detaylarına solarcati.com web sitesinde bulunan basın bültenleri kısmından veya @solarcati instagram hesabı  hikayesinde bulunan linke tıklayarak okuyabilir ve yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz. Yarışmacıların resimlerini [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@