banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Enerya Enerji, 2021’de Yüz Binlerce Aileyi Doğalgazin Konforuyla Buluşturdu

Enerya Enerji, 2021’de dağıtım ağını daha da genişleterek 1.673 kilometrelik yeni doğal gaz hattı ile birçok ilçeyi doğalgazın konforu ile buluşturdu.

Enerji 17.01.2022, 13:45 Melike Kaya Bayram
149
Enerya Enerji, 2021’de Yüz Binlerce Aileyi Doğalgazin Konforuyla Buluşturdu

Türkiye’nin en yaygın 2’inci özel dağıtım şirketi olan Enerya Enerji, 2021’de de doğalgaz dağıtım ağını genişletti.Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Enerji, yıllık sağladığı 4 milyar metreküp doğal gaz hacmi ve 16.000 kilometre şebeke uzunluğu ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Enerya, 2021’de 1.673 kilometrelik yeni doğal gaz hattı inşa etti ve 169 bin bağlantı anlaşması imzaladı. Antalya ilinde Korkuteli ilçesini, Aydın ilinde Kuyucak ilçesini, Erzincan ilinde Kemah ilçesini, Nevşehir ilinde Göreme ilçesini doğal gazın konforuyla buluşturan Enerya Enerji, 2022’de de doğal gaz dağıtım ağını büyütmeye devam edecek.

Bugün 1 milyon 600 binden fazla abonesini temiz ve verimli bir enerji olan doğal gaz ile buluşturmaya devam eden Enerya, 2021’de Konya’da 50 bin, Antalya’da 30 bin, Denizli’de 25 bin ve Aydın’da 21 bin yeni aboneyi doğal gazın konforuyla buluşturdu. Enerya,operasyonlarına başladığı günden beri; Konya’da toplam 545 bin, Antalya’da 177 bin, Denizli’de 300 bin, Aydın’da ise 129 bin aboneye ulaştı.

ENERYA, IŞ SÜREÇLERINI MÜŞTERI MEMNUNIYETINI MERKEZE ALARAK YÖNETIYOR

Enerya olarak var olan şebeke ağlarını genişletirken inovatif ve teknolojik gelişmeleri odaklarına aldıklarını vurgulayan Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman, “İş süreçlerimizi müşterilerimizin memnuniyetini merkeze alarak yönetiyoruz. Doğal gaza geçişi kolaylaştırmak için birbirinden özel fırsatlar sunmayı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz dönemde hayata geçirdiğimiz; bağlantı bedeline 10 taksit, kombi çekilişi, zincir marketlerde geçerli hediye çeki kampanyasıgibi farklı uygulamalarla faaliyet gösterdiğimiz illerdeki abonelerimizi doğal gaz konforuyla buluşturduk. Ayrıca, ‘Çalınmadık Kapı Kalmayacak’projesi ile de 185bin kapı çaldık” dedi.

DOĞAL GAZA GEÇISI KOLAYLAŞTIRAN PROJELERI HAYATA GEÇIRMEYE DEVAM EDECEK

Dijital ortamda da abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik çözüler ürettiklerini belirten Kahraman, “Dijital uygulamalarımızla abonelerimize ev konforunda işlem yapma fırsatı sunuyoruz. Hayata geçirdiğimiz ‘Online Randevu Sistemi’ ile aboneler, Müşteri Hizmetleri Ofisleri’ne gitmeden randevu alıp işlemlerini kolaylıkla, sıra beklemeden yapabiliyor. Enerya aboneleri, web sitemiz üzerinden hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştiriyor. Abonelik, fatura, fesih ve talep sorgulama işlemlerinionline olarak yapmak mümkün. WhatsApp İletişim Hattı uygulaması üzerinden de abonelerimize doğal gaz işlemleri için çözümler sunmaya devam ediyoruz. Ayrıca, abonelerimiz; öneri, istek ve şikâyetlerini web chat uygulamamızüzerinden de bizlere iletebiliyorlar. Deneyimli ve profesyonel personellerimizle gelen bu talepleri hızlı bir şekilde çözümleyip en kısa sürede abonelerin doğal gaz kullanımına geçişini sağlamaktayız.Yeni dönemde de çeşitli uygulamalarladoğal gaza geçisi kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK

Ülkemizde doğal gazın kullanımının yaygınlaştırılmasını milli bir görev olarak gördüklerini belirten Kahraman, “Hiç şüphesiz 2021’e damgasını vuran olaylar arasında devam etmekte olan küresel koronavirüs salgını önde geliyor. Salgın, hem dünya hem de ülkemizi olumsuz anlamda etkilemeyi sürdürüyor. Enerya ailesi olarak, böylesine zorlu bir süreçte de ekibimizden aldığımız güç ve geleceğe olan inancımızla çalışmalarımıza devam ettik ve büyümemizi sürdürdük. Her zaman söylediğimiz gibi doğal gazın kullanımının yaygınlaştırılmasını milli bir görev olarak görüyor, bu bakış açısıyla yatırımlarımıza devam ediyoruz.  Önümüzdeki sene de doğal gazsız ev kalmayacak vizyonumuzla Enerya'nın hizmet verdiği tüm illerdeki abonelerimizi doğal gaz konforu ile tanıştırmayı sürdüreceğiz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

AHLATCI HOLDING, ÜLKE EKONOMISINE KATKI SAĞLAMAYI SÜRDÜRÜYOR

Enerya olarak gerçekleştirdikleri çalışmaların yanı sıra Ahlatcı Holding olarak da altın, finans, enerji, sağlık, otomotiv ve gayrimenkul alanlarındaki faaliyetleriyle ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürdüklerinin altını çizen Kasım Kahraman, “29 ülkeye ihracat yapan Ahlatcı Holding, 2 milyar doları aşan ihracat hacmi,43 şirket ve 4.350 çalışanıyla başarıyla yoluna devam ediyor. Holdingimiz, Türkiye’nin en önde gelen şirketlerinin listelendiği Fortune 500’de büyük bir başarıya imza attı. Ahlatcı Kuyumculuk, yaklaşık 41 milyar 485 milyon liralık net satışla 7. sırada,  Ahlatcı Metal Rafineri ise yaklaşık 31,5 milyar liralık net satışla 11. sırada yer aldı. Aynı zamanda; Capital 500’de de holding olarak büyük başarı elde ettik. Ahlatcı Kuyumculuk, 41 milyar 485 milyon liralık ciroyla 6. sıraya yükseldi. Ahlatcı Metal Rafineri ise 31,5 milyar liralık ciroyla 13. sırada yer aldı. Diğer yandan da ÇEDAŞ çatısı altındaki şirketlerin tüm süreçlerini sektörde örneği fazla görülmemiş şekilde, çok modüllü bir yapıda ve çok kısa sürede SAP platformuna taşıyarak bir ilke imza attik. Holdingimiz, Yılın Dönüşüm Ödülleri’nde, Enerji Dağıtım Sektörü’nde Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü’nü kazandı” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@