banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Mediamarkt’tan Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Destek

MediaMarkt, iklim kriziyle ilgili bilinçlendirmek ve yenilenebilir enerji kaynaklarına destek vermek amacıyla Bodrum mağazasına GES standı kurdu.

Enerji 25.08.2021, 17:26 Melike Kaya Bayram
53
Mediamarkt’tan Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Destek

İklim krizi etkilerinin en yoğun hissedildiği son dönemde bu konuya dikkat çekmek, halkın bilinçlenmesini sağlamak ve yenilenebilir enerji kaynaklarına destek vermek için harekete geçen MediaMarkt Türkiye, Bodrum mağazasına Solarçatı ekosistem standı kurdu.Burada mağazaya gelen teknoloji severlere Solarçatı ekosisteminde bulunan güneş panelleri, inverter, Solarşarj, Solarbatarya gibi ana ekipmanlar tanıtılacak.

Solarçatımarkası ile iş birliğine giden MediaMarkt, iklim kriziyle mücadelede fosil yakıt kaynaklı enerjiden vazgeçerek yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmenin en etkili çözümlerden biri olduğuna vurgu yapıyor. MediaMarkt Bodrum mağazasında yaz dönemi boyunca açık olacak stant alanında müşteriler,güneş enerji sistemleri ve faydaları hakkında bilgi alabilecek ve isterlerse ev tipi güneş paneli sistemlerini satın alabilecekler.

Evlere kurulumu da sağlanacak güneş panelleri ortalama 2000 - 2400 Watt gücüyle elektrik üretebiliyor. Üretilen bu elektrikle 102 ekran LED TV 8 saat çalışabiliyor, akıllı telefon ve notebook sınırsız şarj edilebiliyor, orta boy bir buzdolabı da 24 saat kullanılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@