banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Teksan ABD’de enerji depolama çözümü TESS’i sergiledi

Kesintisiz enerji sektöründe ürünleriyle dikkat çeken Teksan, enerji sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan Powergen International 2023’e katıldı.

Enerji 27.02.2023, 15:15 Melike Kaya Bayram
22
Teksan ABD’de enerji depolama çözümü TESS’i sergiledi

21 – 23 Şubat 2023 tarihleri arasında ABD Orlando’da düzenlenen Powergen Fuarı, enerji sektörünün devlerini aynı çatı altında buluşturmaya bu yıl da devam etti. Dünyanın dört bir yanından katılan enerji firmalarının ürünlerini tanıtma fırsatı yakaladığı fuar, her yıl olduğu gibi önemli iş bağlantılarına da sahne oldu.

Amerika pazarında büyümek ve ihracatını artırmak hedefi ile 2020 yılının sonunda Chicago’da Teksan USA LLC’yi açan Teksan, bölgedeki faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak dünya enerji sektörünün bölgedeki en büyük buluşması olan Powergen Fuarı’nda yerini alan Teksan, yenilikçi ürünleriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Fuarda, Amerika pazarına özel UL sertifikalı dizel ve mobil jeneratörlerinin yanı sıra enerjinin kesintisiz olarak sağlanması bakımından önem taşıyan yeni ürünü TESS’i (Teksan Enerji Depolama Sistemleri) sergiledi.

Teksan Enerji Depolama Sistemleri, enerji arzını ve sürekliliğini güvenceye alıyor. Enerjinin geleceğini temsil eden depolama sistemleri, kullanım alanlarının genişliği ile Türkiye’de ve dünyada önemli bir büyüme potansiyeline sahip.

Elektrik enerjisini elektrokimyasal enerjiye dönüştürerek depolayan bir enerji depolama çeşidi olan TESS; batarya, batarya yönetim sistemi, güç yönetim sistemi ve güç kontrol sistemi olmak üzere 4 ana bölümden oluşuyor. Teksan, müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla yeni ürünü TESS’i birçok farklı aplikasyon tipine uygun olacak şekilde tasarladı. Akıllı teknolojilerin kullanıldığı TESS, anlık veri akışı ile sistemi izleyerek değişen durumlara ve ihtiyaçlara göre otomatik olarak devreye giriyor. TESS’in lityum iyon türevi batarya sistemi ise çevreci, ekonomik, daha uzun ömürlü ve daha az kaynak tüketen bataryalar olarak farklılaşıyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@