banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Ürettiğiniz Enerjinin Fazlasını Depolayabilirsiniz

Merus Power Enerji Depolama Sistemlerini kullanarak ürettiğiniz enerjinin fazlasını depolayabilir, kayıplarınızı kazanca çevirebilirsiniz.

Enerji 07.07.2022, 11:00 Melike Kaya Bayram
31
Ürettiğiniz Enerjinin Fazlasını Depolayabilirsiniz

Merus Power Enerji Depolama Sistemlerini; rüzgar, güneş, hidroelektrik, hibrit santraller ve Off-grid şebekelerde kullanarak enerjinizi depolayabilirsiniz.
Merus ESS sistemleri, operasyonel performansı ve güvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemine yerleştirilebiliyor.
Sadece yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuz entegrasyonunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda elektrik arzını ve talebini dengelemeye de yardımcı oluyor.

MODÜLER BİR ÇÖZÜM SUNUYOR

En son teknolojiye dayanan Merus ESS, şebekenin herhangi bir voltaj seviyesi için çıkış gücü ve enerji açısından tamamen ölçeklenebilir modüler bir çözümdür sunuyor.
En son yüksek verimli çift yönlü dönüştürücü teknolojisi, özellikle kullanıcının ihtiyaçları için seçilen sürekli gelişen depolama ortamı ile birlikte, verimliliği ve uzun süreli depolama çözümünü garanti ediyor.
Merus MCC - kontrol, koruma, izleme ve SCADA sistemi, tüm depolamayı, enerji yönetimini ve yenilenebilir enerji optimizasyonunu ve üst düzey operatörlerle olan tüm iletişimi yönetiyor.

ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER

aHa teknoloji’nin distribütörlüğü yaptığı Merus Power, enerji depolama sistem kurulumları için; problem tanımlama, fizibilite analizi ve çözüm tasarımı ile birlikte anahtar teslim çözümler ve satış sonrası destek sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@