banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Fexobit’in Listelediği Kripto Varlık Sayısı 91 Oldu

Kripto para borsası Fexobit yeni kripto varlıkları listeleyerek yatırımcıların daha geniş bir çerçevede yatırım yapmasına imkân sağlıyor.

Finans 06.01.2023, 12:15 Melike Kaya Bayram
21
Fexobit’in Listelediği Kripto Varlık Sayısı 91 Oldu

Hız, güven ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan kripto para borsası Fexobit, yatırımcılara daha geniş bir yelpazede ürün sunmaya devam ediyor. Fexobit, listesine eklediği yeni kripto varlıklarla birlikte 2022 yılında toplamda 91 varlık ve 146 işlem çiftine ulaştı.

Blockchain tabanlı, reel ekonomilere dayalı finansal ürün ve hizmetler sunan Futurance çatısı altında hizmet veren Fexobit listesine eklediği, Optimism (OP), Tezos (XTZ), UMA (UMA), Alchemy Pay (ACH), TrustWalletToken (TWT), Lido DAO (LDO), GMX (GMX), Klaytn (KLAY) ve İExecRLC ile yatırımcıların ulaşabileceği ürün çeşitliliğini artırıyor.

Ekosistemi büyütecek adımlar

Listesine aldığı varlıklar konusunda son derece dikkatli ve seçici davranan Fexobit, listeleme yaparken varlıkların arka planlarının yanı sıra yatırımcı beklenti ve ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduruyor. Fexobit Hazine Müdürü Sercan Yıldırım; “Fexobit olarak yatırımcının ilgisinin olduğu ve işlem hacmi yüksek olan coin/tokenlar dışında, ekosisteme ve kullanıcılara faydası olacağını düşündüğümüz varlıkları da dikkatlice inceliyoruz. Listelenmesi konusunda hazine odaklı bakış açısına ek olarak yatırımcıların tüm ihtiyaçlarını kapsayacak hassas ve dikkatli bir süreçle ilerliyoruz” diyor.

Gelişmiş arayüzü sayesinde kullanıcılara son derece hızlı bir şekilde alım satım yapma imkânı sunan Fexobit, uluslararası normlardaki yazılımı ve güçlü sermaye yapısıyla da yatırımcılara güven veren bir kripto para borsası. Özellikle “4 Aşamalı Güvenlik Zinciri” ile farklılaşan Fexobit’te müşterilerin kripto varlıkları, özel güvenlik prosedürleriyle yönetilen Tier-4 veri merkezlerindeki hava boşluklu soğuk cüzdanlar ve çevrimdışı kriptografik cihazlar üzerinde saklanıyor.

Ayrıca Fexobit’in BT sistemleri uluslararası bağımsız şirketler tarafından düzenli aralıklarla denetleniyor ve sızma testlerinden geçiyor. ISO 27001 sertifikasına sahip olan Fexobit, güvenli ve teknolojik tehditlerden uzak bir şekilde bilgi sistemlerinin korunmasını sağlıyor. IP adresi ile coğrafi konum ilişkilendirmesi yapıldığı için her türlü sızma girişiminin lokasyonu anında tespit edilebiliyor, müşterilerine tek kullanımlık şifreler üreterek iki aşamalı doğrulama yöntemlerini uyguluyor. Fexobit’tecoin alım satım yapmak için iOS ve Android telefonlardaki Fexobit uygulamasını indirmek ya da masaüstünden www.fexobit.com adresini ziyaret etmek yeterli oluyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@