banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

International Finance’ten TEB Portföy’e “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi” ödülü

International Finance Awards 2021 (Uluslararası Finans Ödülleri) kapsamında TEB Portföy Yönetimi, “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi” ödülünü aldı.

Finans 23.10.2021, 10:30 Melike Kaya Bayram
406
International Finance’ten TEB Portföy’e “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi” ödülü

İngiltere’nin önde gelen finans ve iş analizi yayınlarından International Finance Dergisi’nin düzenlediği International Finance Awards 2021 (Uluslararası Finans Ödülleri) kapsamında TEB Portföy Yönetimi, “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi” seçildi.

TEB Portföy Yönetimi Genel Müdürü Yağız Oral, değişen ve gelişen dünyada yenilikçi varlık yönetimi anlayışını benimsediklerini belirterek, “TEB Portföy olarak, hem yatırım hem de emeklilik fonları için geniş dağıtım kanallarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bir portföy yönetimi şirketi olarak sürdürülebilirliğe önem veriyor; çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim konularına olan hassasiyetimizle yatırımcılara yenilikçi ürünler sunuyoruz. Çoklu varlık yönetimindeki öncülüğümüz, geniş ürün yelpazemizve Robo danışmanlık alanındaki rolümüzle Türkiye’nin en iyi portföy yönetimi şirketi ödülüne layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

2021 yılı itibariyle TEB Portföy yönetimi olarak 6 adet yeni tematik yatırım fonunun kuruluşunu gerçekleştirdiklerini belirten Oral, “ Kurduğumuz yeni fonlarımızla birlikte 30.09.2021 tarihi itibarıyla yönettiğimiz toplam varlıkta yüzde 18,52’lik bir büyüme sağladık. Sürdürülebilirlik başta olmak üzere BNP Paribas’ın global tecrübesinden de faydalanarak, müşterilerimizin varlık ve birikimleri için risk tercihlerine uygun olabilecek yatırım alternatifleri sunuyoruz.. Önümüzdeki yıl da yenilikçi ürünlerle ürün yelpazemizi daha da genişleterek büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@