banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Şekerbank’ta “Tasarrufun Altın Günü” başladı

Şekerbank’ın 0.01 gram altının bile değerlendirildiği küçük tasarrufa yönelik “Tasarrufun Altın Günü” uygulaması başladı.

Finans 05.04.2023, 13:45 05.04.2023, 13:22 Melike Kaya Bayram
13
Şekerbank’ta “Tasarrufun Altın Günü” başladı

Şekerbank’ın 0.01 gram altının bile değerlendirildiği küçük tasarrufa yönelik “Tasarrufun Altın Günü” uygulaması başladı. Uygulama kapsamında, hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank şubelerine getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak Vadesiz Altın Hesapları’nda biriktirebilecekler.

Ziynetin gram karşılıklarını altın eksperleri belirleyecek

Tasarruf sahipleri, ziynet altınlarını Şekerbank şubelerine getirerek, 06 Nisan’dan itibaren haftanın belirli günlerinde düzenlenecek “Tasarrufun Altın Günü” uygulamasına katılabilecekler. İSGOLD eksperleri, ziynet sahibinin her türlü altınının 24 ayar 995/1000 saflıkta gram karşılıklarını şubelerde belirleyecek ve bu altınlar, tasarruf sahibinin banka nezdinde açılan Vadesiz Altın Hesabı’na yatırılacak.

Tasarruf sahipleri, saklama, çalınma ve doğal afetlerdeki tüm risklere karşı istedikleri zaman Vadesiz Altın Hesapları’na ekleme yapabilecek ve altına dayalı işlemlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilecek. Söz konusu hesaba yapılacak ekleme 0.01 gram ve katları şeklinde olabilecek. Hesap sahipleri diledikleri zaman yine aynı şekilde ihtiyaçlarını bu hesaptan 0,01 gram ve katları bazında altın karşılığı TL olarak karşılayabilecekler.

Tuğbay Kumoğlu: “Küçük tasarrufları teşvik etmeyi hedefliyoruz.”

Tasarrufun Altın Günü uygulamasıyla küçük yatırımları teşvik ederek yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırma amaçlarını vurgulayan Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: “Altını, getirisinin yanı sıra geleneksel bir birikim tercihi olarak gören tabana yaygın müşteri profilimizi desteklemeye devam ediyoruz” dedi. Kumoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Müşterilerimiz ya da müşterimiz olmak isteyen herkes, binbir emekle tasarruf ettikleri ziynet altınlarını, çalınma, kaybolma ve doğal afetlerdeki tüm risklere karşı bankamız güvencesinde biriktirebilecekler. Anadolu bankacılığı misyonumuz ve 67 il ile 90 merkez dışı ilçedeki yaygın şube ağından gelen gücümüzle tabana yaygın tasarrufu teşvik etmeyi hedefliyoruz.”

“Tasarrufun Altın Günü” uygulaması, 06-14 Nisan tarihleri arasında Şekerbank’ın İstanbul’daki Göztepe, Yeşilköy, Kozyatağı ve Sultanhamam şubelerinde başlayacak. Uygulamanın, ilerleyen günlerde Şekerbank’ın tüm şubelerinde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Şekerbank’ın Altın Bankacılığı ürün gamında halen; Vadesiz Altın Mevduatı Hesabı ve B Tipi Altın Fonu bulunuyor. Banka, müşterilerine ayrıca internet bankacılığı ile 24 saat altın alım satım işlemi yapması imkânı sağlıyor.
 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@