banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Şekerbank’tan KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıran Android POS uygulaması

Şekerbank, müşteri deneyimini sektördeki en iyi uygulamalar seviyesine çıkarmak üzere uygun ödeme ve tahsilat işlemi sağlayan Android POS çözümü sunuyor.

Finans 16.05.2023, 12:30 Melike Kaya Bayram
10
Şekerbank’tan KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıran Android POS uygulaması

Üretimin finansmanında hızlı ve güvenli hizmet sunabilmek için fark yaratmaya devam eden Şekerbank, yeni Android POS çözümü ile KOBİ’lerin satış, faturalama, tahsilat işlemlerinin tek bir uygulama ileelektronik ortama alınmasını sağlıyor.KOBİ’lere sınırsız e-belge üretimi imkânı tanıyan cihaz, operasyonel verimlilik ve maliyet avantajı da sunuyor. KOBİ’lerin uzaktan kontrol edip yönetebileceği POS cihazı, aynı zamanda oluşturulan e-belgenin SMS veya e-posta ile iletilmesine ve QRKod’lu slip ile anında erişimine olanak tanıyor. Şekerbank, Android POS ile mali veriler online olarak arşivlenerek, 10 yıl süreyle saklanabiliyor.

Tuğbay Kumoğlu: “Müşterilerimizin teknolojik gelişmelerden en üst düzeyde faydalanmasını amaçlıyoruz”
 

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Şekerbank olarak hizmet verdiğimiz KOBİ’lere sürekli yeni kolaylıklar ve imkanlar sunuyoruz. Bu anlayışla, sektör fark etmeksizin tüm KOBİ müşterilerimizin teknolojik gelişmelerden en üst düzeyde faydalanmasını amaçlıyoruz. Şekerbank Android POS çözümü, bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak ortaya çıktı.Android POS cihazı ile müşterilerimize satış, ödeme ve fatura işlemlerinde hem kolaylıklar hem de maliyet avantajları sunuyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@