banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Teb Özel Infinite Card Limited Edition İle Ayrıcalıklı Bir Yaşam

TEB Özel Infinite Card Limited Edition; iş, seyahat, kültür-sanat, restoran veya günlük yaşama dair birçok alanda ayrıcalık sunuyor.

Finans 20.04.2021, 17:30 20.04.2021, 16:40 Melike Kaya Bayram
175
Teb Özel Infinite Card Limited Edition İle Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Türkiye’de özel bankacılığın kurucusu ve ilk uygulayıcılarından olan TEB Özel Bankacılık, varlık yönetimi alanındaki uzmanlığıyla müşterilerinin bankacılık ve finansman işlemlerine uzun vadeli değer katmayı hedeflerken sunduğu ürün ve hizmetlerle de onların yaşamlarına ayrıcalıklar getirmeyi hedefliyor. Portföyünde bulunan seçkin kredi kartlarıyla müşterilerinin iş ve özel yaşamlarını farklılaştıran TEB Özel, yeni özel kredi kartı “TEB Özel Infinite Card Limited Edition”ı müşterilerinin kullanımına sundu.

“TEB Özel Infinite Card Limited Edition”, siyah tasarımı ve metal yapısıyla dikkat çekerken kullanıcılarına getirdiği fırsatlarla da fark yaratıyor. Otel ve restoran harcamalarında yüzde 10 indirim, avans mil programı, ücretsiz lounge kullanımı ve havalimanı otoparklarında yüzde 50 indirim, concierge hizmetleri, hafta sonu sinema ve tiyatro biletlerinde yüzde 50 indirim fırsatlarının yanı sıra VISA’nın global ayrıcalıkları da kart sahiplerine sunuluyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, 1989 yılından bu yana özel bankacılık alanında güvenilir ve tutarlı bir çizgide ilerlediklerini belirterek “TEB olarak Türkiye’de bu alanda hizmet veren ilk bankalardan biriyiz ve bu alandaki önderliğimizi yeni ürün ve hizmetlerimizle değer katarak devam ettiriyoruz. Bu kapsamda 11 Özel Bankacılık Merkezimiz ve 4 Şube İçi Hizmet Noktamızda TEB Özel müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor, onların talepleri doğrultusunda ürünler geliştiriyoruz. TEB Özel markasının kalitesini ve ayrıcalığını vurguladığımız en yeni ürünümüz ise TEB Özel Infinite Card Limited Edition kredi kartı oldu. Müşterilerimiz kartı ellerine aldıkları ilk andan, avantajlarından yararlanacakları ana kadar çok geniş bir çerçevede TEB Özel müşterisi olmanın farkını yaşayacaklar. TEB Özel olarak müşterilerimize her zaman en iyisini sunmak için hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

TEB ÖZEL INFİNİTE CARD LİMİTED EDİTİON’DAN ÖZEL FIRSATLAR

TEB Özel Infinite Card Limited Edition, müşterilerine çok çeşitli fırsatlar sunuyor. Örneğin kart sahipleri yurt içinde ve yurt dışındaki otel ve restoran harcamalarında yüzde 10 indirim kazanıyor. TEB Özel Infinite Card Limited Edition kullanıcıları “Mil Programı” ile kazandığı bonusları TEB Seyahat Hattı’nda uçuş mili olarak kullanabiliyor, üstelik kartta yeterli bonus olmasa bile avans mil kullanıp harcama sözü vererek istediği hava yolu firmasından dilediği yere alan vergisi dahil bedava bilet alabiliyor.

HAVALİMANI LOUNGE’LARI ÜCRETSİZ

Müşteriler, TEB Özel Infinite Card Limited Edition ile 100 ülkede 300’den fazla şehirdeki havalimanında 850’yi aşkın lounge’dan bir misafirleri ile birlikte ücretsiz faydalanabiliyor. Ayrıca birçok havalimanı otoparkında da kart sahiplerine özel yüzde 50 indirim uygulanıyor.

KÜLTÜR VE SANAT AVANTAJLARI DA INFİNİTE CARD LİMİTED EDİTİON’DA

Kullanıcılarına iş veya seyahat odaklı avantajların yanı sıra kültürel aktiviteler için de fırsatlar sunan TEB Özel Infinite Card Limited Edition, kart sahiplerinin hafta içi yapacağı 100 TL ve üzeri harcamalarına karşılık olarak hafta sonu alacakları sinema veya tiyatro biletlerinde yüzde 50 indirim sağlıyor.

1.000’İ AŞKIN İŞYERİNDEN ÖZEL TEKLİFLER

Kart sahipleri VISA Luxury Hotels Collection ile dünyanın en seçkin otellerinde özel tekliflerden yararlanabileceği gibi dünya genelinde otelden lüks giyim markalarına, araç kiralama hizmetlerinden lüks restoranlara kadar farklı sektörlerde 1.000’i aşkın seçkin üye iş yerlerinde TEB Özel Infinite Card Limited Edition’a özel tekliflerden faydalanabilecek.

ZUBİZU’YLA “BLACK” AVANTAJLARI

Kullanıcılar TEB Özel Infinite Card Limited Edition ile seçkin restoranlarda indirim sağlayan ZUBIZU Black avantajlarından yararlanabiliyor.

TEB Özel Bankacılık müşterisi olmak, TEB Özel Infinite Card Limited Edition’a başvurmak için gerekli kriterler ile TEB Özel Infinite Card Limited Edition’ın sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgi almak için www.tebozel.com adresinden size en yakın TEB Özel Bankacılık Merkezi’ni öğrenip iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@