banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Teb Yatırım, “En Yaratıcı Sermaye Piyasası Projesi Ödülü”Nün Sahibi Oldu

TEB Yatırım, TSPB'nin düzenlediği “6. TSPB Altın Boğa Ödülleri”nde Özel Ödül kategorisinde “En Yaratıcı Sermaye Piyasası Projesi” ödülüne layık görüldü.

Finans 24.11.2021, 10:00 24.11.2021, 09:42 Melike Kaya Bayram
216
Teb Yatırım, “En Yaratıcı Sermaye Piyasası Projesi Ödülü”Nün Sahibi Oldu

TEB Yatırım, SASA Polyester ile bu yıl gerçekleştirdiği “Pay Senedine Dönüştürülebilir Tahvil İhracı Finansal Danışmanlık ve Global Koordinatörlük Projesi” ile ödüle layık görüldü. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) bu yıl altıncısını düzenlediği TSPB Altın Boğa Ödülleri’nde TEB Yatırım,SASA Polyester ile “En Yaratıcı Sermaye Piyasası Projesi” ödülünü kazandı.

ALANINDA TÜRKİYE’NİN İLK PROJESİ OLMA NİTELİĞİ TAŞIYOR

TEB Yatırım ve BNP Paribas’nın global koordinatör olarak yer aldığı SASA pay senedine dönüştürülebilir Eurobond projesi, Türkiye’nin bu alandaki ilk ihracı olma niteliğini taşıyor. Gerçekleştirilen proje ile bu yönüyle sermaye piyasaları enstrümanlarının çeşitlenmesine doğrudan bir katkı sağlandı ve piyasaya yenilik de getirilmiş oldu.

YAZICI: “ÜRÜNÜMÜZ PİYASA LİKİDİTESİ FİYATLAMA AÇISINDAN ÖNEM TAŞIYOR”

Türkiye’de bir ilke imza attıklarını söyleyen TEB Yatırım Genel Müdürü Selim Yazıcı, şunları söyledi:

“Son dönemde küresel piyasalarda pay senedine dönüştürülebilir tahvil ihraçlarında bir artış gözlemleniyor ve diğer şirketlere yol gösterici nitelikte olduğuna inandığımız bu ürün, piyasa likiditesi fiyatlama açısından önem taşıyor. Türkiye sermaye piyasaları gibi likiditesi yüksek bir piyasanın da bu tür işlemlere sahne olması, bu projemizin diğer önemli kazanımları arasında yer alıyor. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği Altın Boğa Ödülleri’nde kazandığımız “En Yaratıcı Sermaye Piyasası Projesi” ödülü,çalışmamızın bilinirliği adına hepimize büyük katkılar sunacak. SASA Polyester’e ve projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@