banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

1 Kasım’da Başlayan Digitalise The Next Başvuruları 31 Aralık’a Kadar Devam Edecek

Sun Tekstil yetenek programı Digitalise The Next ile dijital dönüşümünde rol oynayacak genç analist ve yazılımcıları bir araya getiriyor.

Güncel 04.11.2022, 15:30 Melike Kaya Bayram
25
1 Kasım’da Başlayan Digitalise The Next Başvuruları 31 Aralık’a Kadar Devam Edecek

Sun Tekstil, Digitalise The Next ile Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik, İstatistik, Endüstri ve benzer bölümlerdeki 3 ve 4. sınıf ve lisansüstü öğrencilerine yönelik dijitalleşme üzerine olan yetenek programını düzenlemeye devam ediyor.  Digitalise The Next ile Sun Tekstil'in dijital dönüşümünde rol oynayacak genç analist ve yazılımcılar bir araya gelirken, program süresince okulda öğrenilen teorik bilgiler de pratiğe dönüştürülebiliyor. Projenin amacı teoriyle pratiği birleştirmek, dijitalleşmeye, iş analizine, yazılım tasarımı ve kodlamaya ilgi duyan öğrencilere, işin uzmanlarından bu işin nasıl yapıldığını öğretmek.

Program hakkında bilgiler veren Sun Tekstil Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Melis Vekiloğlu, “Digitalise the Next, yazılım desteği verebilecek, kariyerine yazılım ve analiz dallarında devam etmek isteyen öğrencilere yönelik. Program boyunca öğrenciler iletişim, sürdürülebilirlik, zaman yönetimi ve iş analizi konularında farklı eğitimler ve mentorluk alacaklar. Programda başarı gösteren öğrencilerimizle yola tam zamanlı olarak devam etmek ise, bizim için her zaman önemli bir fırsat.” dedi.

Her katılımcı için bir yazılım geliştirici “buddy ve eğitmen” atandığının altını çizen Vekiloğlu, “Programımızın başlangıcında, öğrenci grupları oluşturulur ve proje atamaları yapılır. Seçilen öğrenciler yüz yüze görüşme için şirkete davet edilerek, görüşmeler sonrasında seçilen katılımcılarla yarı zamanlı iş sözleşmesi yapıyoruz. Katılımcılar farklı alanlardaki eğitimlerini Mart ayında tamamlamış olacaklar. Programa katılmak isteyen öğrenciler özgeçmiş ve motivasyon yazılarını www.digitalisethenext.com adresi üzerinden göndererek başvurularını tamamlayabiliyor. Program süresince öğrenciler projelerini kendi grupları içerisinde belirleyecekleri zaman aralıklarında yürütecekler. Proje takibi, dönemsel sunumlar ile yapılacak ve hibrit çalışma prensibine uygun olacak. Böylece öğrencilerin hem takım çalışmasının dinamiklerine, hem de modern çalışma dünyasına uyum sağlamalarını amaçlıyoruz.”  şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@