banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

4. Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu Yenilikleri Anadolu’ya Taşıyor

4. Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu’nda dijital baskı ve endüstriyel reklamcılık sektörlerine pazarın en gelişmiş çözümleri ve yenilikleri sunulacak.

Güncel 16.03.2022, 10:30 Melike Kaya Bayram
105
4. Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu Yenilikleri Anadolu’ya Taşıyor

Geniş format inkjet baskı teknolojileri ve kesim plotterlarının lider markası Mimaki, baskı profesyonelleriyle buluşmaya 4. Teknoloji Tanıtım Turu ile devam ediyor. 2019 ve 2020 yıllarında düzenlediği ilk üç turda Eskişehir, Samsun, Trabzon, Çanakkale, Balıkesir, Erzurum, Diyarbakır ve Sivas’taki baskı sektörü mensuplarıyla buluşan Mimaki, yeni etkinlik için rotasını Akdeniz’e çevirdi. 21 Mart’ta Antalya’da Hotel Su’da ve 23 Mart tarihinde Konya’da Dedeman Konya Hotel’de düzenlenecek olan 4. Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu’nun son durağı 25 Mart’ta Kayseri’de The Emar Otel olacak. Üç durakta birer gün 10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde ziyaretçiler çok sayıda Mimaki baskı ve kesim makinesini deneyimleme fırsatı elde edecek.

Mimaki’nin güçlü olduğu bölgeler arasında bulunan Antalya, Konya ve Kayseri, endüstriyel reklam ve UV baskı alanlarında gelişme gösteriyor. Bu nedenle turun odağında da bu alanlardaki Mimaki yenilikleri ve sağladığı avantajlar bulunuyor. Ziyaretçiler teknoloji turu boyunca en gelişmiş çözümleri doğrudan çalışırken görebilecek ve numune baskı süreçlerine katılabilecek.

Mimaki Eurasia’nın baskı ve endüstriyel reklam endüstrisi ile güçlü bağlara sahip olduğunun altını çizen Mimaki Eurasia Bölge Satış Müdürü Hüseyin Şarerler, 4.sünü düzenleyecekleri Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu için ciddi bir hazırlık yaptıklarını söyledi. Şarerler şunları dile getirdi; “Akdeniz Bölgesi’nde Antalya, İç Anadolu Bölgesi’nde ise Konya ve Kayseri, endüstriyel reklam ve baskı sektörünün güçlü olduğu merkezlerdir. Burada çok sayıda kullanıcımızla uzun yıllardır yakın bir iş birliği içindeyiz. Baskı profesyonelleri daha rekabetçi olmak ve maliyetlerini düşürmek için talep ettikleri yeni çözümleri etkinliğimizi ziyaret ederek görebilecekler. Turumuzun ilk durağı olan Antalya’da 21 Mart’ta neredeyse bütün Akdeniz bölgesinden gelen sektör mensuplarıyla buluşmayı bekliyoruz.23 Mart’ta Konya’da ve 25 Mart’ta son durağımız Kayseri’de gerçekleştireceğimiz etkinlikler oldukça geniş bir bölgeden ziyaretçileri kendisine çekecektir. Anadolu’nun bu güçlü pazarlarından ziyaretçilere çözümlerimizi sunmak için büyük bir heyecan duyuyoruz.”

Mimaki sadece teknolojiyi değil uygulamaları da geliştiriyor

Antalya, Konya ve Kayseri’de gerçekleşecek 4. Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu’nda sergilenecek Mimaki çözümleri, son dönemde pazara sunulmuş ve önemli teknik özelliklere sahip modellerden seçildi.

Baskı ve kesim işlemini birlikte gerçekleştirebilen UCJV300-75 UV-LED rulodan ruloya bas/kes makinesi, çok yönlülüğü ve geniş bir malzeme çeşitliliğiyle ziyaretçilerin ilgi odağı olacak. Yüksek yoğunluklu beyaz boya sayesinde şeffaf ve renkli yüzeyler üzerinde etkileyici baskı sonuçları yaratan UCJV300-75, etkinlik boyunca laklı baskılardaki eşsiz baskı kalitesini gösterecek.

Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu’nu ziyaret edenler, pazara sunulduğu ilk andan itibaren büyük bir ilgiyle karşılanan giriş seviyesi Mimaki 100 Serisi’nin üç modelini de yakından inceleyebilecek. TS100-1600 süblimasyon transfer baskı makinesi, UJV100-160 rulodan ruloya UV-LED baskı makinesi ve JV100-160 eko-solvent baskı makinesinin fiyat-performans bağlamındaki başarısı gözler önüne serilecek.

Promosyon üreticileri tarafından yoğun ilgi gören UJF-6042MkIIe küçük format UV-LED baskı makinesi ise Kebab opsiyonu ile baskıdaki esnekliğini ve verimliliğini gözler önüne serecek. Ziyaretçiler ayrıca JFX200-2513 EX geniş format flatbed UV-LED baskı makinesi ile göz alıcı 2,5D baskıları deneyimleyebilecek.

21 Mart tarihinde Antalya’da, 23 Mart’ta Konya’da ve 25 Mart tarihinde Kayseri’de gerçekleşecek olan 4. Mimaki Teknoloji Tanıtım Turu’nun davetlileri yalnızca yeni Mimaki teknolojilerini görmekle kalmayacak, aynı zamanda Mimaki teknik ekibinden yeni uygulama alanları ve avantajları hakkında ilk elden bilgi edinebilecek.

Mimaki’nin gelişmiş baskı teknolojileri hakkında daha fazla bilgiye resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz; http://www.mimaki.com.tr/

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@