banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

A1 Capital Personel Sayısını İki Katına Çıkardı, 2022’de De Levent’teki Yeni Binasına Taşınacak

Türkiye’nin işlem ve hacim bakımından ilk on aracı kurumundan biri olan A1 Capital, çalışan sayısını 194’e çıkardı.

Güncel 12.11.2021, 12:00 Melike Kaya Bayram
107
A1 Capital Personel Sayısını İki Katına Çıkardı, 2022’de De Levent’teki Yeni Binasına Taşınacak

BİST pay piyasasında işlem ve hacim bakımından dokuzuncu sırada yer alan A1 Capital, insan kaynaklarını da büyütüyor. A1 Capital Genel Müdürü Selim Tunçbilek, 194 çalışanlarının olduğunu önümüzdeki dönemde 2023 vizyonu çerçevesinde kadın çalışan oranını da yüzde 50’nin üzerine taşımayı hedeflediklerini belirtti.

A1 Capital olarak artan pazar payında yüksek kaliteli çalışanların katkısı olduğunu da belirten Tunçbilek, “2022 yılının ilk çeyreğinde Levent’teki şirkete taşınacağız. Bu yeni ofisle birlikte çalışan sayımızı da artıracağız” diye konuştu.

“SERMAYE PİYASALARINA NİTELİKLİ ÇALIŞAN YETİŞTİRİYORUZ”

A1 Capital’inTürkiye’de sermaye piyasalarına nitelikli çalışan yetiştirmek için adeta bir okul gibi çalıştığını kaydeden Tunçbilek, “A1 Capital olarak son bir yılda personel sayımızı iki katına çıkardık. Bünyemize 30’dan fazla nitelikli yeni mezunu da bünyemize kattık. Çağrı merkezinden araştırmaya, tüm bölümlerinin ihtiyacını içerden karşılamaya yönelik bir yapı kurduk. İnsan kaynağına yaptığımız yatırımlar sayesinde kurumumuz önümüzdeki dönemde işlem ve hacimde daha üst sıraları hedefliyor” dedi.

A1 CAPİTAL’DEN ÇALIŞANLARINA YAN HAKLAR

Çalışanlarının eğitimine büyük önem verdiklerini ifade eden Tunçbilek, şunları söyledi: “Ekibe katılan arkadaşlarımıza yıllık 100 saatin üzerinde eğitim veriyoruz. Ayrıca yabancı dil ve Sermaye Piyasası Faaliyet lisansının seviyesine göre maaşın üzerine ek ödenek sağlıyoruz. Gelişim hedefimizin odağına insan kaynağına yatırımı yerleştirdik ve kurum olarak çalışanlarımıza sunduğumuz olanakları önümüzdeki yıllarda genişletmeye devam edeceğiz.”

Merkez ofis ile birlikte 22 irtibat bürosu ile servis veren A1 Capital, hizmet noktalarının sayısını 2023 yılında 30’a taşımayı hedefliyor. Güçlü araştırma kadrosu ve tecrübeli yatırım danışmanları ile yatırımcıları doğru yönlendirip, sorunlarına hızlı çözüm bulmayı amaç edindiklerini belirten Tunçbilek, kurumsal yatırımcıların tercihi olmak için de yatırım yaptıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@