banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Abdi İbrahim ve BÜMED’den, ilaç sektöründe pazarlama kariyerinin reçetesi

Değişen dünyanın iyileştiren gücü Abdi İbrahim ve Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği kariyer hedefleyen gençlere yönelik sertifika programına imza attı.

Güncel 03.03.2021, 12:10 Melike Kaya Bayram
348
Abdi İbrahim ve BÜMED’den, ilaç sektöründe pazarlama kariyerinin reçetesi

TÜRK ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim ile Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) ilaç sektöründe parlak bir kariyer hedefleyenlere yönelik olarak çok özel bir sertifika programına imza attı.

Ürün Müdürü Sertifika Programı, 7 Kasım 2020-6 Şubat 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirildi. Cumartesi günleri 10:00 – 13:00 saatleri arasında verilen eğitimlerde, sektör dinamiklerini oluşturan pazarlama stratejisi ve tanıtım faaliyetlerini, Abdi İbrahim’in tecrübeli isimlerinden dinleyen katılımcılar, kariyer yolculuklarında bir adım öne geçti.

HAKAN ONEL: PAZARLAMA BU SEKTÖRÜN OMURGASI

Yeni mezunlar (0-2 sene), asistan ürün müdürleri (0-2 yıl deneyim), 0-5 yıl deneyim sahibi genç profesyoneller (pazarlama departmanı dışı olan ruhsatlandırma, satış vb. departmanlar) ve son sınıf üniversite öğrencilerinin kabul edildiği sertifika programında, 16 katılımcı 14 haftalık eğitimler sonunda bir proje hazırlayarak sertifika almaya hak kazandı.

Abdi İbrahim İnsan ve Kültür Başkanı Hakan Onel, söz konusu sertifika programının, sektörde yetişmiş eleman ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sağlayacağına işaret ederek, “İlaç sektörü stratejik bir sektör ve pazarlama da bu sektörün omurgasını oluşturuyor. Ürün müdürlüğü, stratejik düşünerek hareket etmeyi gerektiriyor. BÜMED’le iş birliği içinde verilen bu eğitimler, ilaç endüstrisinde kariyer hedefleyen gençlerin bu pozisyon için gerekli donanımı kazanmasında büyük rol oynayacaktır” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@