banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Abdi İbrahim Yaraları Sarmak İçin Yola Çıktı

109 yıldır ilaç sektöründe faaliyet gösteren Abdi İbrahim, ülkemizi sarsan orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla bölgesine destek olmak için harekete geçti.

Güncel 11.08.2021, 12:00 Melike Kaya Bayram
261
Abdi İbrahim Yaraları Sarmak İçin Yola Çıktı

İLAÇ sektöründe 109 yıldır hayatı iyileştirme hedefiyle faaliyet gösteren Abdi İbrahim, ülkemizi sarsan orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla bölgesine destek olmak için harekete geçti. Bölgenin öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda yangınla mücadele eden ekiplere dağıtılmak üzere cilt kremi, yanmaz eldiven, yanmaz tulum, yanmaz çorap, yanmaz ayakkabı, karbon maske ve el fenerlerinin yer aldığı yardım TIR’ı, 4 Ağustos tarihinde Borusan Lojistik iş birliği ile Abdi İbrahim Esenyurt tesislerinden yola çıkmış ve 5 Ağustos’ta Muğla’ya ulaşmıştır. Eş zamanlı olarak, Abdi İbrahim bünyesinde başlatılan kampanya ile şirket çalışanlarının yangın bölgelerindeki ihtiyaçları göz önüne alarak yaptığı bağışlar da 9 Ağustos itibariyle Milas’a ulaşmıştır.

Abdi İbrahim yönetimi, koordinasyon çalışmalarını yürüten yetkililerce belirlenen ihtiyaç listeleri üzerinden yardımların devam edeceğini belirterek, “Afet bölgesine ülkemizin dört bir yanından yardımlar geliyor. Bizler de bu süreci en başından beri yakından takip ediyoruz. Görüştüğümüz yerel yöneticiler önceliğin yangın söndürme çalışmalarında kullanılacak ekipmanlar ve krem olduğunu bizlere ilettiler. İlk aşamada, Abdi İbrahim olarak, tespit edilen acil ihtiyaçları temin ve teslim ettik. Türkiye’nin lider ilaç şirketi olmanın verdiği sorumluluğun bilincinde olarak, yangınların söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlamasının ardından, Abdi İbrahim Vakfı’nın öncülüğünde, yangında zarar gören bölgelerde uzun vadede değer yaratacak ve sürdürülebilir yardımlar sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@