banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Akbank, 19 Mayıs’ı gençlerle birlikte kutluyor “İyi ki doğdun Atam”

Gençler İçin Çağdaş Sanat Buluşması’ sohbet toplantısı ile başlayacak etkinlikler, 21 Mayıs’ta online Akbank Gençlik Konseri ile devam edecek.

Güncel 19.05.2021, 09:45 Melike Kaya Bayram
232
Akbank, 19 Mayıs’ı gençlerle birlikte kutluyor “İyi ki doğdun Atam”

Türkiyeyi geleceğe taşıyacak öncü banka olma vizyonu ile çalışan Akbank, Türkiyenin geleceği olan gençlerin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu güne özel hazırlanan reklam filmi ve online yapılacak bir dizi etkinlikle kutluyor.

1936da, hayatında ilk kez kendisine doğum günü sorulduğunda, Doğum günüm 19 Mayıs” diyen Atamızın beyanından yola çıkarak hazırlanan ve ilk kez 17 Mayıs akşamı yayınlanan reklam filminde Akbank, Atatürke verilecek en güzel doğum günü hediyesinin onun gençliğine iyi bakmak olduğuna vurgu yapıyor. Reklam filminde bankanın, Ocak ayında  lansmanı yapılan ve binlerce gence yapay zekâdan ileri düzey analitiğe, robotikten tasarım odaklı düşünmeye kadar pek çok alanda yetkinlikler kazandıracak eğitimler sunmayı hedefleyen Akbank Gençlik Akademisiyle, gençlerin her zaman yanında olmayı sürdüreceği de ifade ediliyor.

Online etkinlikler,  18 Mayısta Akbank’ın Youtube kanalında yayınlanacak Gençler için Çağdaş Sanat Buluşması ile başlıyor.  Marcus Graf moderasyonunda Contemporary Istanbul Genç Danışma Kurulundan konuşmacıların da yer alacağı sohbette gençler için çağdaş sanat piyasasından genç koleksiyonerliğe,  çağdaş sanat alanında yetenek yönetiminden çağdaş sanatın görünürlülüğüne kadar pek çok konuda bilgi paylaşımı yapılacak.

19 Mayısta Akbank’ın Instagram sayfasında yayınlanacak  ‘İşin içinden çıkanlar canlı yayınında ise Yalçın Pembecioğlu, üniversite öğrencisi olan Seray Öztürk ve Ekin Al’ı ağırlayacak.  Yine aynı gün Bugüne hazır mısınız?podcast serisinde ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kayıt yayında olacak.  Akbank Akademi Müdürü Selda Özçalık’ın, iş hayatında değişen yetkinliklerden bahsedeceği podcast Akbank’ın Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast hesaplarından dinlenebilecek.

21 Mayısta ise online etkinlik platformu JoJoda yapılacak Akbank Gençlik Konserinde Dolu Kadehi Ters Tut ve Sedef Sebüktekin sahne alarak gençlere keyifli bir akşam yaşatacak. Konser  ücretsiz olarak akbank.jojo.live web adresi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@