banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Amerika Yatak Endüstrisinde Son Durum

Uyku düzensizliği veya kalitesiz uyku tüm dengemizi alt üst edebiliyor.

Güncel 10.10.2022, 13:15 Melike Kaya Bayram
9
Amerika Yatak Endüstrisinde Son Durum

ISPA (Uluslararası Uyku Ürünleri Derneği) Başkanı Ryan Trainer, Amerika uyku sektörü ve yatak piyasası hakkında konuk olduğu IBIA EXPO seminerinde “Türk üreticileri için Amerika piyasası çok önemli. Amerika yatak sektörü son 12 ayda küçüldü. İnsanlar yataklarının değişimini erteleyebiliyor” dedi.

Pandemiyle birlikte küçülmeye başlayan Amerikan ekonomisinin yeni gelen krizi nasıl atlatacağını konusunda emin olmadığını belirten Trainer  “Sektörel küçülmeler yaşansa da bu süreç bir şekilde bitecek ve bittiğinde bu ihracat kanadını eksik bırakmamanız gerekiyor. Türk yatak üreticilerinin Amerika piyasasında dikkat etmesi gereken bazı önemli hususlar var. Ev kazalarımızın çoğunluğu yatakta içilen sigaralar olduğunu biliyoruz. Bu nedenle yangına dayanıklı malzemeler kullanmanız gerekiyor. Ayrıca yatağınızı sizden başka kimseyle paylaşmamanız için mikrop barındırmayan nano teknolojik kumaşlar son derece popüler. Geri dönüşüme uygun malzemeler ve eyaletlerin kendi kimyasal yasalarına uymanız gerekli” dedi.

Kullanıcı alışkanlıklarında genç jenerasyonun daha hızlı tükettiğini belirten Trainer tüketimin orta yaş ve üstünde daha yavaş ilerlediğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@