banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Aroma Deprem Bölgelerine Destek Vermeye Devam Ediyor

Aroma, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ilk günden itibaren AFAD ve Kızılay koordinasyonunda su ve meyve sularını yardım tırları ile gönderiyor.

Güncel 15.02.2023, 10:55 Melike Kaya Bayram
25
Aroma Deprem Bölgelerine Destek Vermeye Devam Ediyor

Aroma, depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ilk günden itibaren AFAD ve Kızılay koordinasyonunda su ve meyve sularını yardım tırları ile gönderiyor.

Ayrıca Aroma çalışanları ve yakınları arasında organize olunarak yapılan yardım kampanyaları ile 3 yardım tırı Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay’a gönderildi. Su, meyve suyu, gıda, hijyen malzemeleri ve giysi gibi temel ihtiyaç ürünleri kamu kurumları ile organize şekilde çalışarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

AFAD ve Kızılay ile koordineli olarak yardım çalışmalarına destek olduklarını ifade eden Genel Müdür Sefer Kılınç; biz de bölgedeki bu zorlu sürece destek olmak için tüm paydaşlarımız ve çalışanlarımızla afetten zarar gören bölgelere yardımlarımıza devam edeceğiz. Cumhuriyet tarihimizin en korkunç depremlerinden birinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ayrıca deprem bölgesinde çalışan tüm görevlilere teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@