banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Arzum OKKA Dünya Türk kahvesi Günü’nde Tülin Şahin ve Maye Musk’ı buluşturdu

Arzum OKKA 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde ünlü süpermodel Tülin Şahin ile Elon Musk’ın annesi Maye Musk’ı sosyal medyada buluşturdu.

Güncel 05.12.2022, 12:30 Melike Kaya Bayram
186
Arzum OKKA Dünya Türk kahvesi Günü’nde Tülin Şahin ve Maye Musk’ı buluşturdu

Dünyaya Türk Kahvesini Sevdiren Marka: Arzum OKKA, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü kutlamaları çerçevesinde ünlü manken ve sunucu Tülin Şahin ile Tesla, SpaceX ve Twitter'ın CEO'su Elon Musk’ın annesi Maye Musk’ı sosyal medyada buluşturdu. Bu anlamlı günde Tülin Şahin, Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi’nin yanında, elinde bir fincan Türk kahvesi eşliğinde bir paylaşım yaptı. Tülin Şahin, Instagram’da @mayemusk etiketiyle yaptığı video story paylaşımında, “Dünyanın ilk fincana servis eden, üstelik tasarım ödüllü Türk kahvesi makinesi Arzum OKKA’dan Türk kahvemi içerken, bu kahveye hayran kalan herkesin Dünya Türk Kahvesi Günü’nü kutlarım. Sevgili Maye Musk, senin de Türk kahvesini yeni yeni keşfettiğini biliyorum, yorumlarını merak ediyorum” diyerek Maye Musk’a seslendi.

Maye Musk: “Geleceğinizi tadabileceğiniz kadar lezzetli bir kahve”

Tülin Şahin’in paylaşımının ardından Maye Musk,elinde Türk kahvesiyle paylaştığı story aracılığıyla ünlü mankene yanıt verdi. Maye Musk Story’de, fincanındaki Türk kahvesinden bir yudum içtikten sonra; “Sevgili Tülin, Türk kahvesini bir süredir içiyorum ve her gün daha çok seviyorum. Bugün senden öğrendiğim yeni bilgi de 5 Aralık gününün Dünya Türk Kahvesi Günü olduğu. Ben de Türk kahvesini benim gibi yeni deneyimleyenlere küçük bilgiler vereceğim” dedi.

Maye Musk,Story paylaşımından hemen sonra Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi yanında, elinde bir fincan Türk kahvesiyle bu kez fotoğrafını paylaştı. Paylaşım metninde öncelikle dünyanın dört bir yanındaki Türk kahvesi sevenlerin Dünya Türk Kahvesi Günü’nü kutlayan Maye Musk takipçilerine, Arzum OKKA ve Türk kahvesi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Hiçbir katkı maddesi içermediği için en sağlıklı ve en doğal kahve türlerinden biri, Türk kahvesi. Günde bir fincan Türk kahvesi sindirime yardımcı olur, enerjik hissetmenizi sağlar, kolesterolü düşürür ve meme kanseri riskini azaltır. Türk kahvesi, doğrudan Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi’nden fincana servis edilir. En gizemli ve merak uyandıran kısmı ise, yüzyıllar öncesine dayanan fal geleneği. Türk kahvenizi içtikten sonra tabağın üzerine fincanı kapatıp soğuyana kadar beklersiniz. O zaman fincandan geleceğinizle ilgili ipuçlarını bulabilirsiniz:) Geleceğinizi tadabileceğiniz kadar lezzetli bir kahve.”

#TurkishCoffeeTimebyOKKA’ya beğeni yağmuru

Dünyanın neresine giderseniz gidin aynı eşsiz Türk kahvesi deneyimini yaşatan Arzum OKKA’nın sosyal medya aracılığıyla bir araya getirdiği iki ünlü ismin paylaşımları büyük ilgi gördü. #TurkishCoffeeTimebyOKKA hashtag’iyle yapılan paylaşımlar, dünyanın pek çok ülkesindeki instagram takipçisinden binlerce beğeni aldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@