banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Bahçıvan Gıda’ya “En Yenilikçi Probiyotik İçerikli Ürün” Ödülü

Türkiye’nin süt ürünleri sektöründe 65 yıllık deneyimi ile lider kuruluşlarından olan Bahçıvan Gıda, “Gıda ve Gastronomi İnovasyon Zirvesi”ne damgasını vurdu.

Güncel 30.03.2022, 15:00 30.03.2022, 12:50 Melike Kaya Bayram
114
Bahçıvan Gıda’ya “En Yenilikçi Probiyotik İçerikli Ürün” Ödülü

Türkiye’nin süt ve süt ürünleri sektöründe 65 yıllık deneyimi ile lider kuruluşlarından olan Bahçıvan Gıda, “Gıda ve Gastronomi İnovasyon Zirvesi”ne damgasını vurdu. Bahçıvan, “Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırma Merkezi” tarafından düzenlenen zirve kapsamındaki Gıda Plus Ödülleri’nde başarısını taçlandırdı. Bahçıvan Gıda, Türkiye’nin ilk ve tek probiyotik süzme peyniri olan Bahçıvan Probiyotik Süzme Peynir ile etkinlikte “En Yenilikçi Probiyotik İçerikli Ürün” ödülüne layık görüldü.

Ödül, alanında başarılı 68 seçkin jüri üyesinin iki kademeli değerlendirmesi sonucu belirlendi. Bahçıvan Gıda’ya ödülü, İstanbul’da Mustafa Kemal Kültür Merkezinde düzenlenen törenle takdim edildi. Ödülü, Bahçıvan Gıda adına Ar-Ge Müdürü Öykü Güvenç aldı.

BAHÇIVAN “İLK”LERİN PEYNİRCİSİ

Bahçıvan Gıda, süt ve süt ürünleri sektörünün peynir kategorisinde yaptığı yeniliklerle “İlklerin Peynircisi” olarak anılıyor. Türkiye’nin ilk ve tek probiyotik Süzme Peyniri olan Bahçıvan Probiyotik Süzme Peynir, kremsi yapısı, benzersiz lezzeti ve koruyucu içermeyen içeriği ile tüketicilere sağlık ve lezzeti katkısız bir şekilde sunuyor.

İçerdiği Chr. Hansen tescilli, dünyada en fazla kullanılan ve en önemli probiyotik bakterilerinden biri olan LA-5 ile sindirim sistemini düzenleyen, bağışıklık sisteminin desteklenmesine yardımcı olan Bahçıvan Probiyotik Süzme Peynir, aynı zamanda stres seviyesinin bağırsaklarda yarattığı olumsuz etkinin azaltılmasına, kolesterol seviyesinin düşürülmesine ve alerjilere karşı korunmada destek sağlıyor.

Bahçıvan Probiyotik Süzme Peynir, ürünün bir gramında bulunan bir milyon canlı probiyotik mikroorganizma, raf ömrünün sonuna kadar canlılığını koruyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@