banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Bang & Olufsen, Bircom güvencesiyle Türkiye’de

Bang & Olufsen’in sıra dışı ses sistemleri koleksiyonuna ait tüm kulaklık ve hoparlörler Bircom güvencesiyle Türkiye pazarına sunulacak.

Güncel 01.06.2021, 17:00 Melike Kaya Bayram
551
Bang & Olufsen, Bircom güvencesiyle Türkiye’de

Yaklaşık bir asırdır kaliteli, gerçek sese ve karakteristik lüks tasarıma önem verenlere kusursuz bir ses deneyimi yaşatan Bang & Olufsen, Türkiye’de artık Bircom tarafından temsil edilecek.

Sıra dışı tasarımları ve yüksek ses kalitesi sunan modelleriyle, tüm lüks ve ses teknolojisi tutkunlarının tercihi olan dünyaca ünlü lüks ses sistemleri markası Bang & Olufsen’in distribütörlüğünü üstlenen Bircom, lüks tanımını adeta yeniden yaratan markanın ürünlerini Türkiye pazarına sunmaya hazır.

Mükemmel ses deneyimini, zamansız tasarımları ve rakipsiz el işçiliğiyle birleştiren Bang & Olufsen, karakteristik ürünleriyle lüks tüketici elektroniğinde dünyanın önde gelen markaları arasında yer almayı sürdürüyor.

BİRCOM, BANG & OLUFSEN'İ TÜRKİYE’DE OLMASI GEREKTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAK

İş birliğini değerlendiren Bircom CEO’su Can İlkhan, “Zamansız tasarımlar ve benzersiz işçiliğe sahip karakteristik ürünleriyle lüks tanımını yeniden yaratan ‘Bang & Olufsen Çizgisini’ ülkemizde sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bircom olarak faaliyet alanımızdaki tecrübemizle Bang & Olufsen'i Türkiye’de olması gerektiği noktaya taşıyacağımıza olan inancımız tam. İş birliği kapsamında; önümüzdeki dönemde açacağımız Bang & Olufsen mağazaları ile markanın ürünlerinin en iyi şekilde deneyimlenmesini sağlayacağız” dedi.

Bircom'la gerçekleştirdikleri distribütörlük anlaşmasından Bang & Olufsen olarak mutluluk duyduklarını belirten Bang & Olufsen Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Flemming Gyldenhammer, “Bircom, lüks tüketici elektroniği ve ses endüstrisi alanında oldukça tecrübeli bir firma ve önümüzdeki dönemde Bang & Olufsen stratejisinin önemli bir parçası olarak markamızın Türkiye’deki varlığını güçlendirecek bir deneyime sahip.  Bircom’un Türkiye'deki faaliyetleriyle markamıza güç katacağını biliyoruz” diyor.

Gyldenhammer, “Bircom ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle, lokal perakende ağımızı genişletirken Türkiye pazarındaki ‘Bang & Olufsen Çizgisini’ de güçlendireceğiz. Bircom’un sahip olduğu profesyonel ve deneyimli ekibiyle önümüzdeki dönemde Bang & Olufsen’i Türkiye’de olması gerektiği noktaya taşıyacağına inanıyoruz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

BANG & OLUFSEN’İN TÜM ÜRÜN GAMI SATIŞA SUNULUYOR

Bang & Olufsen’in öne çıkan kulaklarından olan Beoplay E8 3.0, 35 saate kadar geliştirilmiş pil ömrü, QI sertifikalı kablosuz şarj çantası ve Bluetooth 5.1 bağlantısı ile kablosuz, özgür bir müzik dinleme deneyimi sunarken, Beoplay Charging Pad uyumlu teknolojisiyle de hızlı şarj imkanı sunuyor.

Markanın hoparlör ürün gamındaki önde gelen diğer ürünü ise yüksek kalitedeki ses teknolojisini özelleştirilebilir tasarımıyla birleştiren Beoplay A9, sıra dışı tasarımıyla tüm dikkatleri üstüne çekiyor. Ses ve müzikten ilham alan tasarımıyla öne çıkan A9, Chromecast ve Airplay uyumlu teknolojisiyle yüksek kalitedeki ses deneyimini evinize taşımaya hazır.

En son ses teknolojisini kusursuz tasarımıyla buluşturan Dolby Atmos destekli BeoSound Stage soundbar ise ayrıca bir subwoofer ihtiyacına duymayan güçlü ses sahnesiyle TV izleme keyfini bambaşka bir boyuta taşıyor. BeoSound Stage, güçlü surround ses teknolojisi ve İskandinav sadeliğindeki tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@