banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Bidfood Türkiye, Ankara’da Dağıtım Merkezi Açtı

Ev dışı tüketim ve gıda alanında uzmanlaşmış lider şirketlerden biri Bidfood Türkiye, Ankara’da hizmete açtığı Bidfood Anadolu ile dağıtım kapasitesini artırdı.

Güncel 27.10.2022, 14:15 Melike Kaya Bayram
235
Bidfood Türkiye, Ankara’da Dağıtım Merkezi Açtı

Türkiye’nin dört bir yanındaki 15.000’den fazla otel, restoran, kafe, ulusal zincir ve perakende müşterisine hizmet sunan, ev dışı tüketim (EDT) ve gıda dağıtım şirketi Bidfood Türkiye, ‘rekor büyüme’ ile kapattığı 2021 yılının ardından yatırımlarına hız verdi. Ev Dışı Tüketim işletmelerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel çözümler sunan Bidfood Türkiye, Ankara’da hizmete açtığı Bidfood Anadolu ile dağıtım kapasitesini artırdı. Şirket, eş zamanlı olarak online ev dışı tüketim portalı MyBidfood’uda Ankara’daki iş ortaklarının kullanımına açtı.

Bidfood Türkiye’ye özgü bir başarı hikayesi

Yeni dağıtım merkezinin, Bidfood Türkiye’nin büyüme planlarında önemli bir yeri bulunuyor. Bidfood Türkiye CEO’su Nedim Makzume, Ankara’da, uluslararası tecrübe ve iş yapma tekniklerini yerel bakış açısıyla birleştirerek, Ev Dışı Tüketim kanalındaki tüm paydaşlar içindeğer yaratan bir çalışma sistemi oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Toplam 4.200 metrekare alan üzerinde yer alan Bidfood Anadolu Ankara dağıtım merkezi için kurulum çalışmalarının bu yılın mayıs ayında başladığını belirten Nedim Makzume, “Depomuz, 1 Eylül 2022’de tüm altyapısıyla mal kabul ve sevkiyata tamamen hazır hale geldi. Donuk Depolarımızı sipariş tarihinden 25 gün sonra teslim alarak, rekor sayılacak bir sürede tamamlanmasını sağladık. 4 ay gibi kısa bir sürede bu büyüklükte bir deponun ve çalışma sisteminin tamamlanması, Bidfood’a özgü önemli bir başarı hikayesidir” diye konuştu.

3.000 paletlik toplam kuru gıda depolama kapasitesi ile 390 paletlik soğuk hava depolama kapasitesine sahip dağıtım merkezinde ilk etapta 15 kişi istihdam ediliyor.

Dağıtım merkezlerinin sayısı artacak

2022’nin, yeni bölgelerde faaliyet göstermeye başladığı, mevcut altyapının yenilenip büyütüldüğü ve dijital yatırımların ön plana çıktığı bir yıl olduğunu belirten Bidfood Türkiye CEO’su Makzume, “Hizmet kalitemizi, ürün çeşitliliğimizi ve dağıtım bölgelerimizi her geçen gün artırmayı hedefliyoruz. Bu yıl Bursa ve Ankara’dan sonra, İstanbul Anadolu yakasında ve yeni bir dağıtım merkezi açmayı planlıyoruz. Sürdürülebilirlik planlarımız çerçevesinde doğaya dost, yüksek verimli, kendi kendine yetebilecek kapasitede merkezler inşa edeceğiz.Yıl sonuna doğru İzmir bölgesinde küçük bir üretim merkezi açarak, müşterilerimize ihtiyaçları olan özel ürünler üretebilmeyi düşünüyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@