banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Bilim ve Teknoloji ile Yaşayan Bir Nesil Yetiştirmek Elimizde

Da Vinci, Bilim ve Teknoloji Haftası’nda çocukların bilimle dolu bir hafta geçirmelerini sağlayacak özel programlarını duyurdu.

Güncel 10.03.2021, 15:22 Melike Kaya Bayram
527
Bilim ve Teknoloji ile Yaşayan Bir Nesil Yetiştirmek Elimizde

Da Vinci’nin Bilimi Geliştirmek, Bilimi Kendin Yap, Süpergüçlerin Arkasındaki Bilim, Dahilerin Peşinde, Görevimiz: İnsan Vücudu gibi öne çıkan ve en çok izlenen programları bu hafta çocukları bilimle daha da yakınlaştırmayı amaçlıyor.

Bilim ve Teknoloji Haftası’nda Da Vinci’de yayınlanacak bazı programlar ve yayın saatleri şöyle;

Bilimi Geliştirmek: Hafta İçi Her Gün 17.30, Hafta Sonları 11.30            

Bilimi Kendin Yap: Hafta İçi Her Gün 18.00               

Süpergüçlerin Arkasındaki Bilim: Hafta İçi Her Gün 13.30

Dahilerin Peşinde: Hafta İçi Her Gün 19.30, Hafta Sonları 17.00   

Görevimiz: İnsan Vücudu: Hafta İçi Her Gün 18.30, Hafta Sonları 15.00

Bilim ve Teknoloji ile dolu bu programlara ve daha fazlasına “Da Vinci Kids” mobil eğitim uygulamasından da erişilebiliyor.

Da Vinci’nin bilim ve teknoloji haftasındaki bilim programları aynı zamanda, bilişim teknolojilerinin günlük hayattaki yerine ve önemine odaklanarak çocukların okuldaki Fen Bilimleri, Matematik, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım gibi derslerine de katkı sağlıyor. Çocukların dijital yetkinliklerini artırmasını, sahip oldukları bilgiler ile gelişen teknolojiyi anlamalarını ve teknolojiyi etkin şekilde kullanmalarını sağlayarak 21. yy becerilerini de geliştirmeleri hedefleniyor.

Da Vinci programlarında; 5-12 yaş arası çocukların Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe, Biyoloji, Tarih, Bilim, Uzay, Teknoloji, Doğa, Kültür ve 21. yüzyıl becerilerine kadar birçok derste faydalanabileceği “neden ve nasıl?” ilişkisine dayalı öğrenmeyi amaçlayan programlar sunuluyor.

Da Vinci programlarına nasıl erişebilirim?

Da Vinci Kids Mobil Uygulamasını App Store ve Google Play Store’dan indirip, tüm oyun ve programlara 7 gün boyunca ücretsiz erişebilirsiniz.

Da Vinci TV kanalını Digiturk 164.Kanal, Tivibu 126.Kanal, Kablo TV 461. Kanal, D-Smart 127.Kanal ve TV+ 98. Kanal ‘dan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@