banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Bisse Yeni Konsepti İle Azerbaycan Da Açıldı

Butik mağazacılık anlayışıyla kullanıcılarına hizmet veren Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından BİSSE, globalleşme yolunda bir adım daha attı.

Güncel 12.09.2022, 10:00 Melike Kaya Bayram
211
Bisse Yeni Konsepti İle Azerbaycan Da Açıldı

Özel koleksiyonları ve her zevke hitap eden ürünleriyle Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markalarından BİSSE, 46 yıl önce gömlek üretimiyle başladığı yolculuğuna, globalleşme adımlarıyla devam ediyor. İnovasyon teknolojisiyle ürettiği ürünlerini butik mağazacılık anlayışıyla kullanıcılarının hizmetine sunan BİSSE, detaylara verdiği önemle tüm dünyada kendi ismiyle anılan bir marka haline geldi.

Kaliteden ödün vermeden ürettiği ürünlerini yurt içinde 30 mağazada kullanıcılarına sunan BİSSE, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de açtığı yeni konsept HERITEGA  mağazasıyla, yurt dışında hizmet verdiği şube sayısını da yükseltti.Dünya markalarına komşu bir konumda 300 metrekarelik alanda olan cadde  mağazası ‘BİSSE Heritage Bakü’, hizmete sunduğu birbirinden kaliteli ve şık ürünlerinin yanı sıra içindeki VIP odalarla da fark yaratıyor.

Lüks mağazacılık anlayışı benimsenerek 400 Bin dolarlık yatırımla Bakü’nün en güzel caddelerinden birinde mağaza açtıklarını söyleyen BİSSE Group Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Onur Kefeli “Gömlek, takım elbise, ceket, pantolon, triko, mont, kaban, pardösü ve ayakkabı gibi özel tasarımlı ürünlerimiz büyük ilgi gördü” dedi.Kefeli, ayrıca Azerbaycan yatırımından oldukça memnun kaldıklarını ve bu başarılarını2 sene içerisinde 3 yeni mağazayla taçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@