banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

BİSSE’den Yepyeni Formlar ve Güncel Kalıplarla Buluşan Zamansız Bir Koleksiyon

Bisse, 2022 – 2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, 46 yıllık sanatını şehrin dinamikleriyle buluşturuyor.

Güncel 29.11.2022, 10:30 Melike Kaya Bayram
35
BİSSE’den Yepyeni Formlar ve Güncel Kalıplarla Buluşan Zamansız Bir Koleksiyon

1976 yılından bugüne, kendi tesislerinde ürettiği gömleği ile önemli bir deneyim ve makine parkuruna sahip olan, Türkiye’nin yüzde 100 yerli markası BİSSE, 2006 senesinden itibaren erkek giyiminde Bisse gömleğinin ulaştığı kalite ve deneyimi takım elbise, ceket, pantolon, tişört, triko, mont, kaban, pardösü, ayakkabı ve aksesuara da taşıyarak Bisse şıklığını şehir erkeği için sunmaya devam ediyor.

Yeni Formlar, Güncel Kalıplar

Kaliteden asla ödün vermeden yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın da en önemli markalarından biri olmak için yola çıkan “ilklerin markası” BİSSE, 2022-2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile yine çok iddialı!

Erkek giyimin en önemli markalarından BİSSE’nin yeni koleksiyonu, şehir hayatından ilham alırken gündelik hayattan iş hayatına, geniş yelpazede bir ürün grubu sunuyor. Yepyeni formların güncel kalıplarla buluştuğu, son derece modern bir klasik şıklığa imza atılan koleksiyonda, “bistrech” adlı dört tarafa esneyebilen, rahat hareket alanı sağlayan kumaşlar dikkat çekiyor. Örme ceketler, geniş fitilli kadife pantolonlar, büyük ekose kumaşlardan flanel gömlekler, jersey takım elbiseler, kalın tabanlı ayakkabılar ve puffer dış giyim grupları ise BİSSE’nin2022-2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nun başrolleri arasında.

Güçlü, tarz sahibi, şık erkekler için tasarlanan koleksiyondaki ana renkler ise siyah, lacivert, antrasit, hâkî, bej ve kiremit tonları gibi erkek stilinin değişmez renkleri.

“Sanatın Giyilebilir Hali”ni yansıtan BİSSE 2022-2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu, www.bisse.com adresini ziyaret ederek ya da size en yakın Bisse Mağazası’na uğrayarak keşfedebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@