banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Budizzz 2021’de Yüzde 160 Büyüdü

Budizzz, 2022 yılında daha fazla uluslararası çevrimiçi pazar yerine katılarak dağıtım ağını dünya çapında genişletmeye devam edecek.

Güncel 24.01.2022, 17:55 Melike Kaya Bayram
68
Budizzz 2021’de Yüzde 160 Büyüdü

Bebeğinin sadece aspiratör sesiyle uykuya dalabildiğini keşfeden Sylwia Regulska Güney tarafından tasarlanan akıllı sensörlü uyku arkadaşı Budizzz, Türkiye’de 30 binden fazla aileye ulaştı. Kendi web-sitesinin yanı sıra, Türkiye genelinde 200’den fazla mağazada satışı gerçekleşen Budizzz, bebeklerin kolay uykuya dalmasını sağlıyor.

Türkiye başta olmak üzere, Polonya ve Kıbrıs'ta operasyonları ile Budizzz dünyada 40'ı aşkın ülkeye ulaşıyor. 2022 yılında daha fazla uluslararası çevrimiçi pazar yerinekatılarak dağıtım ağını dünya çapında genişletmeye devam edecek.

TÜRKİYE’DE 1,3 MİLYON ÇOCUKTAN 4’TE 1’İ KOLİK

Sylwia Regulska Güney Budizzz’in ortaya çıkış hikayesini ise şöyle anlatıyor: “Türkiye’de özellikle annelerden oluşan uykusuzluk üzerine grupları gördüğümde ve her sene Türkiye’de 1,3 milyon çocuktan 4’te 1’inin kolik olarak doğduğunu öğrendiğimde harekete geçmeye karar verdim; çünkü 2014 yılında oğlum Bartu bebekken ne kadar çaresiz olduğumuz hâlâ aklımdaydı. Bu motivasyonla 2017 yılında Polonya’daki evimi sattım, kardeşimden yatırım için yardım istedim ve Budizzz için ilk adımlarımı attım. Bugün Budizzz kendi ofisi ve yedi kişilikekibi ile büyümeye de devam ediyor.”

İlk günden itibaren odaklarının anne ve babalarayardımcı olmak olduğunu söyleyen Sylwia Regulska Güney, “Bu nedenle müşteri deneyimine çok önem veriyoruz. Ürünleri bebeklere hızlı ulaştırmak, gelen soruları kısa sürede cevaplamak ve her zaman yardıma hazır olmak önceliğimiz. Tabii müşterilerimize en iyi hizmeti verirken, burada organik olarak iyi bir topluluk kurduk. Anne ve babaların deneyimlerini aktardığı, birbirlerine sorular sorduğu, alanında en iyi ebe, hemşire ve diğer eğitmenlerden eğitimler almalarını sağladığımız bir topluluğumuz var. Anne, baba ve bebeklere bakan diğer kişilerin hayatı hiç kolay değil. İşte biz onların hayatını kolaylaştırmak için varız. Bu topluluğumuz da gün geçtikçe çığ gibi büyümeye devam ediyor” diyor.


“2022’DE YENİ PROJEMİZ KULLANICILARLA BULUŞACAK”

Şu anda toplam dokuz farklı ürünleri olduğunu belirten Sylwia, “İlk başladığımızda tek ürünümüz Budizzz’di. Ancak, sonra tıpkı beyaz gürültü sağlayan Budizzz’imiz gibi bebeklerin uykuya dalmasına yardımcı olan müslin benzeri bebek tekstil ürünlerini de kataloğumuza ekledik. Aralık ayında ise aramıza Budizzz’in küçük kız kardeşi Beti eklendi. Son zamanlarda anne-babalara ebeveynlik yolculuklarında yardımcı olacak bir e-kitap serisi üzerinde çalışıyoruz. Konusunda deneyimli uzmanlarımızla hazırladığımız ilk iki kitabımızı Budizzz ailesiyle buluşturduk. Bartka İnovasyon Araştırma Geliştirme AŞ çatısı altındauzun süredir üzerinde çalıştığımız yalnızca bebeklerin değil ebeveynlerin ve yetişkin çocukların uyku problemlerine çözüm bulan bir IOT (Nesnelerin İnterneti) projemiz de mevcut ve 2022’nin ikinci çeyreğinbaşında bu projemizi de kullanıcılarla buluşturmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Ücretsiz kargo ve ücretsiz iade seçeneklerine sahip sistemde, kullanıcılar web-sitesine üye oldukları takdirde Budizzz rozet sistemine dahil olarak hem para puan kazanabiliyor hem de yeniliklerden ve ayrıca indirimlerden herkesten önce haberdar olabiliyorlar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@