banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Çilek Akademi ve Çilek Kupası Ödüllendirildi

BURSA Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) organizasyonuyla bu yıl 9’uncu kez düzenlenen Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödül Töreni gerçekleşti.

Güncel 05.04.2022, 09:45 Melike Kaya Bayram
84
Çilek Akademi ve Çilek Kupası Ödüllendirildi

Bursa Halkla İlişkiler Derneği(BHİD) tarafından düzenlenen ve başarılı halkla ilişkiler projelerinin ödüllendirildiği 9. Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödüllerinde Çilek Mobilya, "Çilek Akademi" ile Kurum İçi İletişim (2020) kategorisinde ve Çilek Kupası müsabaka sponsorluğuyla da Sponsorluk İletişimi (2021) kategorisinde ödüle layık görüldü. Çilek Mobilya adına ödülü, Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Vasfiye Çilek aldı.

8. HİÇ Ödül Töreninin pandemi önlemleri kapsamında ertelenmesinden dolayı ödül alan proje sahipleri ve firmalara da ödülleri, 9.HİÇ Ödülleri töreninde verildi.

Çalışanların eğitim ihtiyaçlarının analizi ile eğitimlerin gerçekleştirilmesini sağlamak ve çalışan çocuklarına yönelikyaz okulu gibi çalışmaların yapılması amacıyla 2009 yılında kurulan Çilek Akademi, 8. Hiç Ödülleri kapsamında Kurum İçi İletişim kategorisinde birinci oldu. Çilek Mobilya; çalışanlarına, çalışan çocuklarına ve iş ortaklarına yönelik ve onlarlabirlikte katma değer yaratmak amacıyla kurduğu Çilek Akademiyle, motivasyon, eğitim, sosyal ve kişisel gelişim etkinliklerini tek çatı altında toplayarak başarılı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Bu yıl ise Çilek Kupası sponsorluk çalışması ile sponsorluk iletişimi kategorisinde birinci olan Çilek Mobilya, ‘Düşle’ mottosundan yola çıkarak çocukların hayal gücü ve kişisel gelişimine katkıda bulunacak spor dalları ve etkinliklerde Çilek markası olarak yer almaya devam edecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@