banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Citroën’den Eylül Ayina Özel Suv Modellerinde Sıfır Faiz Veya Takas Kampanyası

Citroën, eylül ayında birbirinden özel kredi fırsatlarıyla yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Güncel 05.09.2022, 15:45 Melike Kaya Bayram
27
Citroën’den Eylül Ayina Özel Suv Modellerinde Sıfır Faiz Veya Takas Kampanyası

Citroën dünyasının hayata konfor ve renk katan otomobilleri, eylülayındada sunulan avantajlı kampanyalarlasonbaharda yeni bir SUV otomobil sahibi olmak isteyen kullanıcıları bekliyor.Güçlü görünümü, çok yönlülüğü, sürüş güvenliği ve konforunu destekleyen gelişmiş teknolojileriyle, segmentinin en geniş iç mekânıyla birlikte en iyi arka koltuk ve baş mesafesine sahip 2022 modelCitroën C3 Aircross SUV ise 80 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkânı veya 120 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi ve 30 bin TL takas desteğiseçeneğiyle 612 bin TL’den başlayan fiyatlarla eylül ayında yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor.Konfor, tasarım ve işlevselliği bir arada sunan 2022 model yeni Citroën C5 Aircross SUV model ailesiise 170 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkânı veya 240 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi ve 40 bin TL takas desteğiseçeneğiyle935 bin TL’den başlayan fiyatlarla Citroën showroomlarında yeni sahiplerini bekliyor.

Citroën C3 Aircross, güçlü tasarımı, zengin kişiselleştirme imkânı ve modüler yapıysa B-SUV’un gözdesi!

Citroën C3 Aircross SUV, güçlü ve dinamik görünümüyle B-SUV segmentinde rakiplerinden ayrışmaya ve özgün bir görünüm sergilemeye devam ediyor.Citroën C3 Aircross SUV, ülkemizde yüksek verimlilik seviyesine sahip PureTech benzinli ve BlueHDi dizel motorlarla sunuluyor. Benzinli güç ünitesi olarak ödüllü 1.2 PureTech 130 HP motor yer alıyor. Dizel güç ünitesi olarak ise yüksek verimliliğiyle bilinen 1.5 BluHDİ 120 HP motor seçeneği bulunuyor. Her iki motor seçeneğine de EAT6 otomatik vites eşlik ediyor ve Start &Stop sistemine sahip olmasıyla kolay bir kullanım sağlanıyor.Citroën Advanced Comfort® programının da katkısıyla araç içi konforu daha da artırarak kullanıcıların kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyor. Sınıfının en iyi sürüş konforunu sağlayan süspansiyon ayarlarına ek olarak, yeni Citroën C3 Aircross SUV, ilk kez Citroën C5 Aircross modelinde kullanıma sunulan yeni Advanced Comfort koltuklarla daha da fazla seyahat konforu sunuyor.

Dinamik, güçlü, modern ve konforlu SUV Citroën C5 Aircross!

Citroën C5 Aircross SUV yollara çıktığı ilk günden bu yana 85 ülkede satışa sunulurken, ülkemizde de oldukça yüksek satış adetlerine ulaşmayı başardı. Daha modern ve güçlü bir tasarıma kavuşan yeni C5 Aircross SUV, yuvarlatılmış hatların yerini daha keskin hatlara bırakan Citroën’in yeni tasarım dilini benimsiyor. Ön bölüm, daha dikey ve modern olacak şekilde yeniden yorumlanırken bu yaklaşım otomobilin karakterini daha da güçlendirdi. Keskin hatlar ve kademeli dikey yapı yeni C5 Aircross SUV’un yolda daha güçlü bir duruş sergilemesini sağlamış. Yeni C5 Aircross SUV, yüksekte konumlandırılan yatay motor kaputu, yandaki krom C imzası, 360° cam alanların etkisiyle havada süzülüyor gibi görünen tavan ile kendine özgü bir duruş ortaya koyuyor. Yeni C5 Aircross SUV, 230 mm yerden yüksekliği, 720 mm’lik lastik çapları, tavan rayları ve Airbump® ile güven veren SUV özellikleri sergilerken yola hakim sürüş pozisyonu SUV sürüş hissini tamamlıyor.Dış tasarımı daha lüks ve çekici hale getirme hamlesinin ardından, yeni C5 Aircross SUV’un iç tasarımına da daha dinamik ve rafine bir görünüm kazandırıldı. Yola hakim yüksek sürüş pozisyonu, kalite algısı iyileştirilen malzemeler kadar ergonomik ve pratik ara yüzler yeni Citroën C5 Aircross SUV’u rakiplerinden ayırıyor. 130 HP gücündeki tutumluluk ustası 1.5 litrelik BlueHDi dizel ve performans ile düşük yakıt tüketimini bir arada sunan 180 HP’lik 1.6 litrelik PureTech motor seçenekleriyle satışa sunulan yeni Citroën C5 Aircross SUV’un her iki motor seçeneğinde de EAT8 8 ileri otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@