banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

CK Enerji çalışanları, deprem bölgesindeki çocukların eğitimi için koştu

CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı”,18. NKolay İstanbul Yarı Maratonu’nda, deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak için koştu.

Güncel 01.05.2023, 15:00 Melike Kaya Bayram
6
CK Enerji çalışanları, deprem bölgesindeki çocukların eğitimi için koştu

Her yıl binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirilen NKolay İstanbul Yarı Maratonu, 30 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada Parkuru’nda yapıldı. CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı” bu yıl 18’ncisi düzenlenen İstanbul Yarı Maratonu’nda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’yla (TEGV) deprem bölgesindeki çocukların eğitimi için koştu.

Yarı Maraton’a 24 kişilik ekiple katılan CK Enerji, koşucularının yürüttüğü bireysel kampanyalarla şu ana kadar 40’ın üzerinden çocuğun eğitimine katkı sağlamış oldu. İyilik Peşinde Koş platformu üzerinden 15 Mayıs’a kadar devam eden bağış kampanyaları ile desteğin artırılması hedefleniyor.

TEGV’in “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” Projesi kapsamında 18. NKolay İstanbul Yarı Maratonu’na katılarak deprem bölgesindeki çocukların eğitimleriyle ilgili toplumda bir farkındalık yaratmayı amaçladıklarını dile getiren CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, sözlerine şöyle devam etti:

“CK Enerji çalışanları olarak ülkemizin geleceğine katkı sunan, iyiliğe vesile olan sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almayı kendimize görev olarak kabul ediyoruz. Ne yazık ki ülkemiz 6 Şubat’ta çok büyük bir deprem felaketi yaşadı. Enerji sektöründe hizmet veren grubumuz ilk günden itibaren bir yandan bölgenin yeniden ayağa kalkması için yürütülen çalışmaların içinde yer alırken diğer yandan da depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için seferberlik ruhu ile hareket ediyor. Bu süreçte CK Enerji olarak oluşturduğumuz gönüllüler takımımızla deprem bölgesindeki çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak hedefiyle İstanbul Yarı Maratonu’nda olmaktan büyük onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız, birlikte iyileşeceğiz.”

21 KM’DE 8 BİN YILLIK TARİHE TANIKLIK EDİLİYOR

Öte yandan bu yıl da geniş bir katılıma sahne olan NKolay İstanbul Yarı Maratonu, 21 km uzunluğundaki Tarihi Yarımada Parkuru’nda, 8 bin yıllık geçmişe uzanan bir tarihi dokuda gerçekleştirildi.  Başlangıç noktası Yenikapı Miting Alanı olan parkur, Kennedy Caddesi boyunca Kumkapı, Cankurtaran, Çatladıkapı, Sarayburnu, Sirkeci, Eminönü, Galata Köprüsü, Unkapanı, Cibali, Abdülezelpaşa Çaddesi, Ayvansaray’ın ardından yeniden Yenikapı’daki başlangıç noktasında son buldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@