banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Clotie, Angel Effect liderliğinde 400 bin dolar yatırım aldı!

Kişisel stil danışmanlığı hizmeti ile kullanıcılara yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan Clotie, Angel Effect liderliğinde ikinci tur yatırımını tamamladı.

Güncel 29.03.2021, 15:45 Melike Kaya Bayram
265
Clotie, Angel Effect liderliğinde 400 bin dolar yatırım aldı!

Teknolojiyi, deneyimli stil danışmanlarının kişisel dokunuşlarıyla birleştirip, kullanıcılarının kişiselleştirilmiş stil deneyimi ile alışveriş yapmasına olanak sağlayan Clotie, ilk yatırımını almasının üzerinden henüz 8 ay geçmeden ikinci yatırım turunu tamamladı. 2020 yılının temmuz ayında APY Ventures liderliğinde ve Angel Effect’in katıldığı tohum yatırımı turunda 700 bin TL yatırım alan Clotie, ikinci yatırım turunda 400 bin dolar yatırım aldı. Angel Effect’in liderliğini üstlendiği bu turda ana yatırımcı APY Ventures iken Lima Ventures’ın yanı sıra melek yatırımcı olarak da Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nazif Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu, iyzico’nun Kurucu Ortağı Barbaros Özbuğutu, Onur Gargılı, Enver Doğuş Kuran, Kemal Cihan Seyithanoğlu ve Seyfettin Ersen Erol yer aldı.

AKAR: CLOTİENİN BAŞARI HİKAYESİ YOLCULUĞUNA İKİNCİ KEZ EŞLİK ETMEKTEN MUTLUYUZ

Yatırım liderliğine ilişkin değerlendirmede bulunan Angel Effect Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar, şunları söyledi: Clotie’nin başarı hikayesi yolculuğuna ikinci kez eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz. Yeni yatırımla birlikte daha da geniş kitlelere ulaşacağına, global için adımlar atacağına inanıyoruz. Bu süreçte sadece yatırım yaparak değil, sektörde tecrübeli ortaklarımız ile mentorluk ederek de yanlarında olacağız.”

ÖZER: CLOTİE PANDEMİYE RAĞMEN BÜYÜK BİR PERFORMANS SERGİLEDİ”

Albaraka Portföy Genel Müdürü Emin Özer ise "İlk yatırım turuna liderlik ettiğimiz ve ana yatırımcı olarak desteklediğimiz Clotie ekibini pandemi dönemine rağmen sergiledikleri performanstan dolayı tebrik ediyoruz. Girişimcilerimiz gerçekleştirdiğimiz yatırımlarda başarılı olmaları durumunda desteğimizin süreceğini ilk andan itibaren biliyorlar. Bu şekilde daha cesur davranabildiklerini düşünüyoruz. Bu tura katılan değerli yatırımcıların tecrübeleriyle beraber Clotie daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Biz de bu süreçte Clotie’nin yanında olmaktan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.


ARGUN: TEKNOLOJİ ODAĞINI GÜÇLENDİRME GLOBALE AÇILMADA ETKİLİ”

Lima Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Argun da özgün iş modeli ile tekstil e-ticaretine yeni bir soluk getiren Clotie’ye yatırım yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Argun, girişimin teknoloji odağını güçlendirmek konusunda üstlendikleri rolün, Clotie’yi uluslararası arenaya taşımakta belirleyici bir rol oynayacağına dikkat çekti.

ORAKÇIOĞLU: ONLİNE STYLİNG HİZMETİYLE, MODA SEKTÖRÜNDE YİNE BİR İLKE İMZA ATACAĞIZ

“Her zaman Türkiye’de ve globalde inovasyonun ve yeniliklerin öncüsü bir marka olduk. Türkiye’deki gençlerimizin böyle güçlü adım atmaları, bizimle aynı dinamizmi paylaşmaları bizi çok mutlu ediyor” diyen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nazif Orakçıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Sektörün öncü markası olarak deneyimlerimizi ve operasyon gücümüzü paylaşarak, artık müşterilerimize daha akılcı ve farklı bir hizmet vermeyi hedefliyoruz. Orka Holding ve Clotie ile beraber online satış kanallarını bir üst seviyeye taşıyacağız böylece müşterilerimizin online alışveriş serüvenine "online styling" hizmetiyle, moda sektöründe yine bir ilke imza atacağız.”

KURT: “İLK YATIRIM SONRASI 6 KAT BÜYÜDÜK”

Son olarak Clotie’nin kurucu ortaklarından Engin Can Kurt “Geçtiğimiz yıl temmuz ayında aldığımız yatırım sonrası kısa zamanda 6 kat büyüdük. Sektör deneyimleri ile Clotie’ye ekstra değer katacağını bildiğimiz, alanlarında öncü kişilerin katılımıyla tamamladığımız yatırım turu için heyecanlıyız. 2021 yılı Clotie için çok daha hızlı bir yıl olacak, sunduğumuz kişiselleştirilmiş yepyeni alışveriş deneyimini Türkiye’de ve farklı ülkelerde geniş kitlelere ulaştıracağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@