banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Dünyanın En Büyük Dönme Dolabında Continental Lastikleri Kullanılacak

Continental, yüksek performanslı lastikleriyle Bluewaters Adası'nda bulunan dünyanın en büyük ve en yüksek dönme dolabı Ain Dubai'nin dönmesine yardımcı olacak.

Güncel 22.04.2022, 14:30 Melike Kaya Bayram
83
Dünyanın En Büyük Dönme Dolabında Continental Lastikleri Kullanılacak

Dubai Holding, kalitesi ve güvenilirliği nedeniyle dünyanın en büyük dönme dolabının hatasız ve kesintisiz olarak dönüşünü sağlamak üzere Continental'in TerminalMaster lastiklerini kullanmayı tercih etti. Daha önce London Eye olarak bilinen, Avrupa’nın en yüksek dönme dolabında da Continental lastikleri kullanılmıştı.

Ain Dubai’de kullanılan lastiklerin her biri 1.070 milimetre çapında ve 71,2 kg ağırlığında. Ain Dubai'nin yapısında 11.200 ton çelik, 2.400 km kablo kullanılırken, dönme dolapta yer alan 48 kabin toplam1.750 ziyaretçi kapasitesine sahip.

AIN DUBAI’NIN GÜVENLIĞI IÇIN YÜKSEK PERFORMANSLI LASTIKLER KULLANILACAK

Liman konteyner terminallerinin ana uygulamasındaki son derece zorlu koşullara ve devasa yüklere uzun süre dayanmak üzere tasarlanan olan Continental TerminalMaster lastikler, bu ilginç niş uygulama için ideal bir seçim. Çek Cumhuriyeti'nin Otrokovice kentinde bulunan Continental fabrikasında üretilen bu ağır hizmet tipi şambriyelsiz lastikler, standart lastiklere göre hasar ve delinmelere karşı daha yüksek dirence, ekstra derin sırt profiline ve endüstriyel dayanıklılık sunan bir tasarıma sahip.Güçlendirilmiş lastik damağı, aşınmaya dayanıklı yapısı ve mükemmel çekiş gücü, dönme dolabın tahrik sistemiyle sorunsuz bir etkileşim sağlıyor. Tüm bu özellikler, Ain Dubai'nin uzun saatler çalışabilmesi ve yüksek güvenliği için bir araya gelerek, inanılmaz derecede uzun ömürlü ve yüksek performanslı bir çözüm sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@