banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Dünyanın lider akü markalarından Yuasa’nın Türkiye web sitesi www.yuasa.com.tr yayında

İnci GS Yuasa, dünyanın lider akü markalarından biri olan Yuasa markalı ürünlerine ait tüm güncel bilgilerin yer aldığı Türkçe web sitesini yayına aldı.

Güncel 21.04.2021, 14:30 Melike Kaya Bayram
169
Dünyanın lider akü markalarından Yuasa’nın Türkiye web sitesi www.yuasa.com.tr yayında

İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa, kazandıran performansıyla öne çıkan Yuasa markalı aküleriyle otomotiv ve motosiklet gruplarında Türkiye’deki gücüne güç katmaya devam ediyor. Şirketin özellikle üst segment araçlara yönelik üretilen Yuasa markalı üstün performanslı ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı Türkiye web sitesi yayına alındı.

Motosiklet akülerinde dünya birincisi olan Yuasa aküleriyle 2018 yılından bu yana Türkiye’deki motosikletlere enerji sağlayan İnci GS Yuasa, otomobil, hafif ticari ve ağır vasıta araç akülerini ise Türkiye lastik sektörü lideri Brisa distribütörlüğünde ülke genelinde geniş bir dağıtım ağıyla tüketicilere ulaştırıyor. İş ortağı Japon akü devi GS Yuasa’nın 100 yılı aşan tecrübesini, kendi deneyim ve bilgi birikimiyle birleştiren şirketin Türkiye pazarına sunduğu, dünyanın lider akü markalarından biri olan Yuasa aküleri hakkında tüm ayrıntılara yeni web sitesi www.yuasa.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@