banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Effie Türkiye 2022 Kazananları Belli Oldu

Bu yıl 14. kez düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Ödülleri’nde kazananlar açıklandı.

Güncel 13.05.2022, 12:03 Melike Kaya Bayram
93
Effie Türkiye 2022 Kazananları Belli Oldu

Pazarlama ve reklam etkinliği alanında dünyanın en zorlu ve en prestijli yarışması olarak kabul edilen Effie Ödülleri’nin Türkiye ayağı, bu yıl 28’i sektörel, 16’sı özel olmak üzere, toplam 44 kategoride başvuru kabul etti. En yüksek başvuru alan kategoriler ise; Lansman, Online / Offline Perakende ve Pazar Yeri, Markalı İçerik ve Çevresel ve Sosyal Fayda oldu.

Effie Türkiye 2022 Jüri Başkanı Murat Zengin,“Effie, 55’ten fazla ülkede düzenlenen global bir ödül. Ülkemizin en kıymetli ve en güvenilir ödülü. Effie sayesinde sektör büyüyor. Avrupa Effie'nin de jürisindeyim. Avrupa Effie'de okuduğumuz projeler ile Türkiye Effie'de okuduğumuz projeleri karşılaştırıyorum, onlardan çok daha ileriyiz. Bunu görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Jürimiz son derece profesyonel ve adaletli bir ekip. Yaratıcılığın yani sıra işlerin sonuçlarını da göz önüne alarak değerlendirmelerini yaptılar, sektörü ileriye taşıyacak işleri seçtiler. Gerek jürimize gerekse bu projeleri gerçekleştiren ekiplere teşekkürediyorum“ dedi.

Effie, dünya çapında 55 ülkede, European Association of Communciation Agencies’e üye reklam ajansları dernekleri ve reklam veren dernekleri tarafından ortak olarak düzenlenen dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği yarışması. Effie Türkiye, Reklamcılar Derneği ve Reklam verenler Derneği tarafından, 2005 yılından bu yana düzenleniyor. Yarışmanın sonuçları küresel marka ve ajanların Effie Effectiveness sıralamasına etki ediyor.

Kazananların tam listesine www.effieturkiye.org adresinden ulaşabilir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@