banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Elite Naturel’den Depremzedelere İstihdam Ve Burs Desteği

Elite Naturel, depremden etkilenen vatandaşlarımız için Ankara’daki fabrikasında istihdam imkanı sunarken, barınma ihtiyaçlarına çözüm sağlayacak.

Güncel 07.03.2023, 13:05 Melike Kaya Bayram
381
Elite Naturel’den Depremzedelere İstihdam Ve Burs Desteği

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen organik ürün üreticilerinden Elite Naturel, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor.

Deprem bölgesindeki yaraları sarmak ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için ilk günden itibaren çalışan Elite Naturel, ilgili kurumlarla koordineli olarak öncelikli ihtiyaçları hızlıca bölgeye ulaştırdı.

İstihdam desteği de başlatan Elite Naturel, deprem bölgesinden gelecek vatandaşlara Ankara’daki fabrikasında iş imkanı sunacak. Şirket, istihdamın yanı sıra bu vatandaşlarımızın barınma ihtiyacı için de destek sağlayacak.

100 öğrenciye burs imkanı

Depremden etkilenen çocuklarımızın ve gençlerimizin hayata daha sıkı tutunmaları için de çalışmalar sürdüren Elite Naturel, deprem bölgesinden 100 öğrenciye burs vereceğini de açıkladı. Şirket, atayacağı rehber öğretmenler ile çocukları eğitim hayatı süresince takip edecek ve desteğini sürdürecek. Mezun olduklarında ise istihdam imkanı da sunacak.

Elite Naturel İcra Kurulu Başkanı Çağrı Eşmekaya, “Ülkemiz tarihinin en büyük deprem felaketinin derin üzüntüsü içindeyiz. Bölgede bir nebze olsun yaraları sarabilmek için ilk günden itibaren desteklerimizi hızlıca sevk ettik. Sadece bugün değil, önümüzdeki günlerde de depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak için istihdam ve burs desteğimizi başlatıyoruz. Ankara’daki fabrikamızda iş imkanı sunarken, vatandaşlarımızın barınma sorunlarını da çözeceğiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize sağlayacağız burs ile de onların eğitim hayatlarına destek olacağız. Elite Naturel olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ihtiyaç duyduğu her alanda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@